ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: На 6-ти януари всички Ботевисти в Калофер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 03.01.2012Коментари (136)12073
© Plovdiv24.bg
Бултрасите излязоха с обръщение по повод навършването на 164 години от рождението на Христо Ботев.

Публикуваме ви текста без редакторска намеса:

На 6-ти януари 2012 година цяла България ще се поклони пред един велик човек. Навършват се 164 години от рождението на Христо Ботев. Безсмъртен син на Майка България, дал живота си, за да бъдем ние сега свободни и горди българи. Христо Ботев е от тези, които се раждат, но никога не умират и спомена за него е вечен.

Точно в 9:00 часа, на Колежа, венци ще бъдат поднесени от всички фенове на най-стария български клуб, Сдружение Ботев Пловдив и ПФК Ботев Пловдив. Веднага след това, в 9:30 часа всички заедно потегляме за родния град на Ботев, Калофер, където от 11:00 часа ще отдадем почит в родната му къща и ще се включим в традиционната церемония.

Ако няма с какво да пътувате, може да се запишете в тату студиото на Божо до четвъртък, 5-ти януари до 14:30 часа. Екскурзията е безплатна.

Нека си припомним!

Източник: bultras.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Dimiter Marchev
премахни филтъра

-32
 
 
Честита Нова Година на всички.Тази година феновете на отбора който играе срещите си на стадиона до бирената фабрика ще има юбилей.Браво!!! Похвално е,че феновете на един новосъздаден футболен клуб искат да почетат сто годишнината на престаналия да съществува за съжаление истинският Фк "Ботев" ,сега това подобие което играе на стадиона до бирената може да се нарече клонинг но не и автентичният Ботев онзи който е бил създаден далече във времето някъде около 1912 или 1918 което все още също не е много ясно.Дори да приемем,че клуба е създаден преди сто години то той фактически престана да съществува преди две години когато беше изваден от всички структури на организираният футбол в системата на БФС.Все пак както един фен на сдужението който във един друг спортен форум каза нещо за заравянето на главите в пясъка ето точно това правят тези жълто-черни фенове заравят си главата в пясъка но не си дават сметка,че задните им части грозно са на показ.Тях не ги интересува другото мнение за тях е важно,че те са си на сто години, пък фактите за тях те не са важни,те са буферска измислица,така живеят в този измислен техен свят.Сигурно и това мнение няма да се хареса на жълто-черните фенове защото то казва една истина, истина която е неудобна и тя тази истина не би могла да се обори с думи в интелигентен спор за това е най добре тя да не се чете и обсъжда за да не боде очите на правоверните жълто-черни фенове.Бъдете живи и здрави и дано любимият ви Ботевъ/Металик/ се пребори с жестоката конкуренция на мега грандовете Любимец, Етър Велико Търново и Черноморец Поморие и да направи дебют в А професионална група ново създаденото сдружение.Честита две годишниа на всички които се чувстват фенове на този нов клуб.А иначе това с Калофер е хубава и похвална инициатива само,че вие там като какви отивате като фенове на сдружението Ботевъ или като феновете на закрития Ботев при ръководството на Димитър Христолов.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Славия се раздели с бивши играчи на Локо и Ботев
Балтанов подписа нов договор и се снима с Платек
Ботев прикани феновете да се снимат с купата
Юноша на Ботев изигра последния си мач в Косово
Ботев дава нови договори на двама титуляри
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: