ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Цеци Пиронкова: Модата е моята страст
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:18 / 22.10.2011Коментари (2)2639
©
В ноемврийския брой на списание ELLE на корицата позира звездата на българския тенис за жени Цветана Пиронкова. Тя е първата българка, достигнала полуфинал в тенис турнира "Уимбълдън", и е най-добре класиралата се родна състезателка в ранглистата на международната тенис асоциация WTA.

Освен с успехите си в спорта, Цвети може да се похвали и с класирането си в "Топ 5" на най-красивите жени на тенис корта според специалната селекция на козметичен гигант. Пред списание ELLE Пиронкова споделя за общата семейната мечта - тенис академия, която иска да създаде в родния си град Пловдив, за връзката с приятеля си Михаил Марчев - бивш футболист на "Локомотив" (Пловдив) и любовта й към модата. "Модата е мое хоби, една от страстите ми", разкрива младата състезателка. Въпреки изключително натоварения й график, пътуванията по турнири и усилените тренировки, Цвети успява да отдели време за семейството си, посланик е на "Часът на Земята" на WWF и й остава време да се погрижи за външния си вид. Какъв е стилът й на корта и извън него, как поддържа перфектна форма и защо се е отказала от вегетарианството, читателите могат да прочетат само на страниците на новия брой на списанието.

През ноември пет от най-красивите българки споделят пред ELLE какви качества притежава Идеалната Жена. Поп певицата и жури в "X Factor" Мария Илиева, ТВ водещата и бивша "адреналинка" Жана, примабалерината Диляна Никифорова, моделът Диляна Попова и попфолк изпълнителката Райна откровено признават за коя част от външния си вид получават! най-много комплименти. Изпълнителката с ослепителна усмивка Мария Илиева вярва, че "вътрешната хармония, духът и това, да успяваш да намираш баланс със себе си" е ключът към идеалната външност. Според бившата "адреналинка" Жана за постигане на перфектната визия е най-важно дискретно да се подчертае естествената красота на всяка жена. За първи път Диляна Попова разкрива, че не харесва очите си, въпреки че заради тях много мъже остават без думи, а много жени й завиждат. Кои са останалите черти, които превръщат една дама в! идеал за мъжете според останалите две звездни красавици, читателите ще открият в новия брой на списанието.

Ексклузивно за ELLE актрисата Кейти Холмс разкрива защо семейството е по-важно! от кариерата. Тази година актрисата получи награда "Лице на бъдещето" като знак на признание за нейните актьорски успехи, а също и заради безупречния й стил. Специално пред ELLE половинката на Том Круз споделя какво е общото между нея и Жаклин Кенеди, чийто живот пресъздаде в мини сериала "Кланът Кенеди", коя роля мечтае да изиграе и каква е истинската Кейт извън светлините на прожекторите.

Пред обектива на списанието застават и малките победители в конкурса "Тройка на годината", организиран от ELLE и радио "Витоша" - тризнаците Лора, Мари и Вики. Те бяха избрани сред 92 участващи в надпреварата снимки на оригинални "тройки".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Десислава Карамфилова
премахни филтъра

Успял мъж е този, който може да задоволи всички желания на една жена. Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж.- Жан-Жак Русо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: