ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с трудна победа за Купата на България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:48 / 20.10.2011Коментари (108)20328
Отборът на Ботев постигна труден успех с 2:1 за Купата на България над аутсайдера в Западната "Б" група Малеш (Микрево) на стадион "Христо Ботев". 

"Канарчетата" изиграха едно от най-слабите си първи полувремена от началото на сезона. Възпитаниците водени от временния наставник Костадин Видолов не можаха нито един път да застрашат вратата на гостите от Микрево. Феновете на "жълто черните" дори започнаха да скандират към своите футболисти, да се размърдат малко и да започнат да играят. Единственото чисто положение пред една от двете врати през първата част бе пред тази на домакините, когато нападателя на гостите бе изведен сам срещу Илия Николов, но ударът му бе отразен от стража на "канарчетата". 

Още в самото начало след поднавяването на играта Ботев излезе напред в резултата с гол на Атанас Курдов, който получи прекрасен пас от Александър Александров-Кривия от дясно. Радостта на "жълто черните" обаче бе кратка. Само 5 минути след попадението на Курдов, гостите от Микрево възстановиха равенството.  Венцислав Стоянов получи пас зад отбраната на Ботев, излезе очи в очи с Николов и технично го прехвърли за 1:1. Победното попадение за Ботев дойде 8 минути преди края на двубоя. След едно центриране от дясно, Наско Курдов засече от точката на дузпата коженото кълбо, но ударът му бе блокиран от защитник на гостите, но при добавката Владимир Байрев не сгреши и вкара за крайното 2:1 за Ботев. 
Още по темата: общо новини по темата: 2
20.10.2011
18.10.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на AiLqK
премахни филтъра

+10
 
 
Подобаващото заглавие на темата е " Дори и съдията не успя да спре Ботев! " След първия мач, в който не сме водени от Хубчев показахме добра игра (предимно през второто полувреме), не играхме толкова прибрано, по-скоро се доближихме до стила, който Ботев е практикувал толкова много, а и се видя, че това е начина .. Нашият гол беше хубав, след това първия мач на Николов се видя защо е на резервната скамейка! Абсолютно вратарски гол .. При положение, че единият защитник влиза в единоборство в нападателя и втори идва да му помогне, от какъв зор вратаря тръгва да излиза, още повече къде се случва всичко това .. Както и да е, резултата е 1:1 .. След това тоя в синьо, който се нарича "съдия" не даде ДВЕ ЧИСТИ, 100 ПРОЦЕНТОВИ ДУЗПИ , за третата да приемем, че ръката на защитника е в естествено положение, въпреки, че застана на пътя на топката, която отиваше към вратата .. След това с изкарването на Манчев и влизането на игра на Митко Байрев се видя кой е по-добрия .. Раздвижи много отбора в средата, имаше доста наистина класни отигравания и имах чувството, че това момче е навсякъде, където е топката. За Кривия .. Какво да го коментирам, показа техника, само който е бил на мача или е гледал по ТВ-то знае за какво става въпрос- уникален! Тук е момента да замълчат всички, които не искаха Сашо на Колежа!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Днес става ясен съперникът на Ботев във финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: