ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Канатларовски: Отиваме в София да не загубим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 09.09.2011Коментари (39)7281
© Plovdiv24.bg
"Отиваме в София с една единствена цел и тя е да се представи добре и да не загубим мача", заяви на днешната пресконференция наставникът на Локомотив Драган Канатларовски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Отбора се готви много добре. Изкарахме четири дневен лагер в Сливен, където проведохме две контроли с Лудогорец и Сливен. Цялата седмица настроението на футболистите е на много високо ниво и с нетърпение всички чакаме мача с ЦСКА", каза македонският специалист.

"Милон Релич и Мартин Фернандес също ще пътуват с отбора за да може да наблюдаваме тяхната форма и игра в двете тренировки, който ще проведем събота и неделя преди мача с ЦСКА", допълни старши-треньорът на Локомотив. 

"Всички знаем, че ЦСКА е в много добра форма и играе добър футбол, но това не означава, че ще сме обречени срещу тях. Излизаме във всеки един мач за победа, така ще бъде и на стадион "Българска армия", завърши Канатларовски.

Ето и групата на Локомотив за мача срещу ЦСКА: 

Флориан Лучини, Стоян Ставрев, Джереми Родригес, Йордан Тодоров, Михаил Венков, Ангел Йошев, Юнес Бенжелюн, Пабло Компагнучи, Мартин Кавдански, Валери Георгиев, Любомир Витанов, Христо Златински, Даксон Да Силва, Сержиньо, Драги Коцев, Здравко Лазаров, Базил дьо Карвальо, Ненад Лукич и Даниел Георгиев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на UltrasMasters
премахни филтъра

+7
 
 
Унизително е за нас - локомотивците да мислим за равен с голямата чорба.НИЕ сме Локомотив и представляваме лицето на град, който е по-стар от градове като Рим и Атина.Градът ни е сред шесте най-стари градове в света и е наричан - съвременен наследник на Троя.Пловдив има История, Традиции и Култура...какво има софия.Дори и като географско разположение сме по-добре от шопите.Къде е гордостта ни? Къде е самочувствието ни?Докога с този примиринчески манталитет?Какъв равен...каква добра игра? Абе отиваме само с една единствена мисъл в главите - да мачкаме шопите цял мач и бой колкото могат да носят.
-2
 
 
Отиваме в софия да бием ЦСКА.Победата е единствената поставена цел пред треньорското ръководство и момчетата в отбора.Не отиваме в софия за равен с ЦСКА или да покажем добър футбол.Изказвания от рода, че излизаме срещу цска да не загубим или да покажем добър футбол прилягат на сдружението на Мери, но НЕ и на пловдивския любимец - Локомотив.Не виждам нещо, което да ни липсва за да не излезнем за победа.Имаме добри треньори, разполагаме с класни футболисти в отбора като - Здравко, Карвальо, Даксон, Венков и Дани Георгиев.Защо да НЕ бием голямата чорба...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: