ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (20)
Георги Титюков победи две олимпийски шампионки в регата по гребен ергометър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:33 / 06.09.2011Коментари (4)2813
©
Кандидатът за кмет и водач на листата за общински съветници на Коалиция "Кауза Пловдив" Георги Титюков победи вицеолимпийската шампионка по гребане Гинка Стоянова и олимпийската шампионка Сийка Келбечева в регата "Гребен ергометър", която днес се проведе на пл. "Стефан Стамболов" на тренажори във фронт офиса на "Кауза Пловдив". Точно 1 минута 51 секунди и 20 стотни бяха необходими на настоящия зам.-кмет по младежка политика и спорт, за да преодолее с гребния ергометър и с лекота дистанцията от 500 м, и да финишира с почти 30 секунди преднина пред двете бивши гребкини, спечелили златни отличия на олимпиадата в Монреал през далечната 1976 год. 

До момента над 120 пловдивчани се включиха в регатата "Гребен ергометър" на Главната, на фронт офиса на "Кауза Пловдив". За всеки победител организаторите бяха приготвили предметни награди, сред които фланелки и шапки. Днешното съревнование в Пловдив, организирано от Обединена българска банка (ОББ), е първото от деветте, които ще промотират предстоящото Европейското първенство по гребане.

Регати "Гребен ергометър" ще се проведат в Пазарджик, Панагюрище, Хисаря, Хасково, Казанлък, Стара Загора, Димитровград и София, където ще бъде финалът. Жителите на тези градове освен, че ще имат възможност да се включат в състезанията на гребните тренажори, ще могат да получат и пълна информация за европейска надпревара, която стартира след броени дни на Гребния канал в града под тепетата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Гюро Михайлов
премахни филтъра

+1
 
 
Браво за идеята, в случая не е важно кой е победил, важното е, че са измислили добър начин да промотират предстоящото Европейско първенство по гребане в Пловдив на потенциалните му посетители освен пловдивчани - близките до нас градове. Също така, гребните ни клубове са имали възможност да наблюдават деца, които да привлекат за гребния спорт. Добре са го измислили! Браво г-н Титюков!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Настъпи големият ден! Ще прегърне ли Ботев купата?
Днес е "черно-белият" Великден! Датата, която всеки локомотивец ще помни вечно
Тежък жребий за Марица! Пловдивчанки в една група с ЦСКА, Левски и Славия
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: