ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдия не позволи на Локо да бие Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:00 / 06.08.2011Коментари (141)14494
© Plovdiv24.bg
Локо изигра силен мач, но стигна само до 0:0 срещу Лудогорец в Каварна.

Преди почивката домакините, качени на вълните на еуфорията се опитаха да организират натиск. Пред тях се откриха по-добрите положения за гол. Най-чистото изпусна Тодор Колев, който в средата на първото полувреме пропусна почти на правна врата на метър от гол линията.

След почивката Локо бе пълен господар на терена. "Черно-белите" редяха атака след атака. Над всички отново бе неуморният Здравко Лазаров. Ветернът на 3 пъти затрудни максимално Голубович от пряк свободен удар. В 66-та минута, след центриране от ляво, Здравко Лазаров реализира с глава за 0:1. Изключително скандално съдиите отмениха гола, заради засада въпреки, че на повторенията се видя, че двама футболисти покриваха Лазаров.

До края на мача Локо продължи да натиска, но при една контра символичните домакини удариха греда.

Още по темата: общо новини по темата: 5
07.08.2011
07.08.2011
07.08.2011
06.08.2011
25.07.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на UltrasMasters
премахни филтъра

на 07.08.2011 г.
-12
 
 
Мача бе наговорен Колкото до гола съдията бе вдигнал флагчето още при самото центриране Стига вече лъжи Кажете Коку колко Ви плати за мача менте
+2
 
 
Да Ви кажа, черно-бели аз съм страшно разочарован от Христо Златински.За първи път му чух името след 20-та мин.Почти през цялато време се криеше по терена, а той е човекът, който трябва да поеме отговорност и да раздвижи играта на Локомотив в средата.Това не му у за първи път на Христо...аз съм го гледал как и в други напечени мачове като този, как Златински изведнъж се скрива на терена.Точно, когато трябва Златински да вземе инициатива и даизнесе отбора по-напред, то се губи.Не му прави чест на Христо Златински такова поведение.Независимо, че Златински е със статут на звезда и любимец на феновете аз лично следващия мач, ако бях на мястото на треньора го слагам да почива на пейката и пускам Еспиноза на негово място.
+6
 
 
А аз не разбирам защо никой от ръководството не удря по масата на БФС кви са тия съдии дет живеят на 15 км от Разград ако тря да бойкотират ако тря да не се явим на мач ЗУМА КАДЕ ГЛЕДА УЖ Е НАшА ЛЕГЕНДА сега пътуваме към Пловдив с едно на ум с тези игра4и до къде ще стигнем ква европа кви 5 лв мн сме слаби
+8
 
 
Аз не разбирам защо се карате, мача бил слаб, ми това е нивото на българския футбол. Не виждате ли че в Европа с който не са играли нашите отбори от него не са паднали .Няма школи, взимат се разни незнайни чужденци, а българските футболисти търкат скамейките.
+7
 
 
нямаше засада, но в БГ 95 % от страничните съдии не знаят какво е пасивна засада, вдигат флага преди някой да играе с топката, забелязъл съм го на доста мачове
-11
 
 
Абе тоя Кантларовски, мама му де**а и посръбчения диалектен боклук, на интервюто пред тв7 нищо не можа да каже, защо такива остатъци от бившата титова югославия, рожби на коминтерна и изневерили и предали българския си корен и език, ги назначаваме треньори в България!? Аз лично ще му купя еди билет за автобуса до Скопие, само и само да се махне! Вън българоизмчениците Драган, Драги от български и то - ПЛОВДИВСКИ отбор!
0
 
 
Вижте момчета, Лудогорец правят исторически дебют в А гр. и бяха страшно мотивирани да влезнат в елита на българския футбол с победа.Делиормана наистина има много добри футболисти, които си личи, че не са хванати от гората.Доста технически грамотни футболисти, които си подаваха много добре и дебнеха и за най-малката пролука в защитния вал на пловдивския любимец за да ни накажат.Физически също са изключително добре подготвени футболистите на Ивайло Петев.Гарантирам, че Лудогорец ще станат фактор в първенството още този сезон.Няма какво да говорим - направили са много добър отбор.Не знам дали Драган трябва да бъде критикуван в случая - срещу толкова бързи, технични и комбинативни футболисти, каквито несъмнено бяха тези на Лудогорец, ако бяхме се юрнали да нападаме щяха да ни размажат.Как искате да играем без нито един креативен футболист в отбора...много ясно, че като ти липсва такъв футболист не можеш да играеш офанзивно поради простата причина, че няма кой да я дава топката.Ако Даксон беше излезнал днес играта ни щеше да бъде съвсем друга.Абсолютно съм убеден, че с Даксон щяхме да сме много по-офанзивни...нямаше да играем целия мач дефанзивно и предимно защитавайки се.Кажете колко точни паса получиха нападателите ни...всичките пасове към тях бяха или неточни, или пресичани от съперника. Лудогорец разполагаха с доста по-технични футболисти в средата и затова играта им беше толкова офанзивна.Нека да играят Даксон и Еспиноза пък да видим дали щеше да се получи така.Нямахме футболист, който да може да излъже противников футболист, да даде прецизен пас към нападателите...да ги извежда зад гърба на защитата...да я задържи малко в центъра тази топка.Ми всичко това се вижда от съперника...да не са малоумни.Аз съм сигурен, че ако Ивайло Петев знаеше, че Даксон и Еспиноза ще излезнат за Локомотив, щеше доста да си преосмисли поведението на неговия отбор.Ицо Златински - дефанзивен, Любо Витанов - дефанзивен...Габор също.Ми много ясно, че ще пусне по-технични футболисти срещу тях, както и го направи - насища средата на терена с офанзивни футболисти и си налага неговата игра Ивайло...тва е.Много съм доволен от защитата - браво на тези момчета, майна бяха просто перфектни...как не сгрешиха поне веднъж бе.Перфектна защита имаме с отлични дефанзивни халфове.Когато влезнат в игра Даксон и Еспиноза отборът ни ще има далеч по-различен облик.Благодарим Ви момчета.Щастливи сме с Вас.Вие сте гордостта на Пловдив.Пловдив е черно-бял.Поклон пред всички фенове, които отидоха в Каварна.
-5
 
 
съдията ако беше изгонил вратаря лото отиваше на разгром...слаб футбол...да се молят на джамията да се разминем за купата че ще ги направим луди циганетата...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив изненада с подаръци деца от Румъния
ЦСКА-София с информация за мача с Локо
Христо Бонев се включи в кампанията "Подкрепа за българските капитани!"
Честит рожден ден на Атанас Драмов - треньорът, с когото Локомотив спечели първата си купа
Томаш бистри тактиката и състава за гостуването на Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: