ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бой и кръв след Арда-Ботев в Кърджали
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:24 / 22.04.2011Коментари (99)20088
© Plovdiv24.bg
Лекарите в Кърджали са получили непредвидена работа след срещата между местния Арда и лидера в Югоизточната "В" група Ботев (Пловдив), който официално класира "канарчетата" в елита. След срещата, групата от над 1000 "бултраси" тръгнала да се изнася от стадиона, но установила, че гумите на някои от колите, с които се е придвижила до южния град са нарязани. Освен това гостите се сблъскали и с фенове на домакините, които ги целили с камъни. Това довело до масово меле, в което двама от привържениците на Ботев и такива от тези на домакините е трябвало да посетят болницата в Кърджали. Ситуацията разясни председателят на фенклуба на Ботев Божидар Божилов.

"След мача видяхме, че гумите на няколко коли с пловдивска регистрация от нашите са нарязани и момчетата няма да могат да си тръгнат веднага от стадиона. Видяхме и как първият рейс с наши момчета, който си тръгва, бе обстрелян с камъни от местните. Естествено, момчетата тръгнаха на саморазправа и се заформи меле. Полицията в Кърджали не беше подготвена като цяло за мача и изпусна положението от контрол още на стадиона. Можеше да минем без подобни изцепки, но какво да се прави", каза Божо от фенклуба на Ботев.

"Имаме две момчета в болница, но държим връзка с тях и всичко е наред, ще ги изчакаме. От домакините не знам колко пострадали има, а и не отговарям за феновете на Арда. Ако стане така, че всичките в тоя град да умрат, няма да ме е яд. За препълнени болници не знам, може да са препълнени, но не от феновете на Ботев. А за твърденията на домакините, че сме им развалили празника, мога само да кажа, че те сами си го развалиха. Какво да направим като са нарязали гумите на момчетата, да ги оставим да ги пребият с камъни ли? Това е коментарът ми по въпроса", допълни още председателят на жълто-черния фенклуб.

Не стана ясно каква е версията за сблъсъка от страна на Арда. Очаква се полицията в Кърджали също да даде разяснение за случилото се.

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 7
15.07.2019
24.04.2011
22.04.2011
21.04.2011
19.04.2011
18.04.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Urban_
премахни филтъра

+4
 
 
Нищо не е станало 4е ве4е ръководството да се намесва..... имаше неадекватни мерки от мвр. Ние сме фенове и сме длъжни да браним нашата 4ест и достойнство!!! Неможе да те целят с камъни и да ти режат гумите и ти да си кротуваш защото селския го нямало и ве4е дай всеки да си прави та*ак с нас!!! Цял сезон показхме кои сме и нямаше изцепки....тук имаше провокация.Никой не говори да се превръща в практика това което се слу4и но нека се знае 4е ние сме фенове на Ботев 1912 и отношението към нас трябва да е подобаващо от страна на вси4ки !!!
-5
 
 
Хора престанете с тези издънки преди протестирахте срещу христолов сега какво правите!само създавате проблеми на хората които искат да има един силен БОТЕВ така само вредите с тези хулигански изяви по този начин няма да върнете хората на стадиона!
+9
 
 
Момчета виждате ли какво става? Докато се избиравате из улиците на Пловдив( и то Българи с Българи) турцизацията на България взе връх.Днес са феновете на Ботев,утре ще са тези на Локомотив..... Докога мвр=дпс ще ни ма4ка? Защо подяволите ще ма4каш невинни хора от агитките ? Защо е тази злоба към фена който си дава парите за порно бг футбола? к*р ЗА МВР БФС ДПС
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: