ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (21)
Мемориален крос "Стефан Попов"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:51 / 21.03.2011Коментари (3)2049
© Plovdiv24.bg
Вторият национален, мемориален крос "Стефан Попов" в памет на почетния деятел на движение "Спорт за всички", създател на фирма "Рефан" и носител на медал "Спортът за един мирен свят" на БОК г-н Стефан Попов, привлече вниманието на над 700 млади и по-възрастни любители на бягането от Пловдив, 12 населени места от страната, Русия и Македония.

Организацията на движение "Спорт за всички" - "Мама, татко и ад - баба, дядо и внуче" с Директор Кузман Погончев, подкрепена от генералния спонсор парфюмерийна и козметична фирма "Рефан България" и лично семейство Живка и Ангел Попови, както и на служителите от общинска полиция беше перфектна. Имаше богата концертна програма поднесена от децата от пловдивските ЦДГ и училища, която създаде приятна атмосфера въпреки студения неделен ден. С най-много медали се окичиха децата от СК "Бон Мин" и ОУ "Драган Манчов", а от гостите участгниците от Смолян. Освен медали, фирма "Рефан България" осигури награди - продукти от собственото си производсво за класиралите се на първите 6 места в 21 възрастови групи, както за всички участници и гости. Лакомства за участниците осигуриха фирмите "Кроки" и "Медовина". От богатата томбола с велосипеди "Лидер" си тръгнаха Нанко Рабаджийски от ЦДГ "Десислава", Петра Рекипова от СК "Бон Мин" и Христос Халкияс от Пловдив. Наградите връчиха зам. кмета г-н Георги Титюков, общинските съветници Надя Танева и Дани Каназирева, вицепрезидентите на движението г-н Радослав Бозуков и инж. Георги Златанов.

Шампиони станаха: Петър Андреев от ЦДГ "Светла", Гергана Тафкова от ЦДГ "Щурче", Петър Итов от ОУ "Др. Манчов", Джанет Чавдарова от СК "Бон мин", Рангел Рангелов от СОУ "Св. Софр. Врачански", Лиляна Георгиева от СК "Бон Мин", Петко Стефанов от ОУ "З. Стоянов", Виктория Костова от СОУ "Н. Вапцаров", Светослав Дошков от СК "Бон Мин", Величка Христева от СОУ "Н. Вапцаров", Васил Пейков от ЕГ "Иван Вазов", Настя Томашова от Смолян, Анатолий Шавлов от Русия, Адриана Станкова от Пловдив, Лъчезар Николов от София, Тодорка Рангелова от поделение 28 000, Йонко Красимиров от Ст. Загора, Албена Георгиева от Пловдив, Ангел Куков от Пловдив, Нонка Манолова от Пловдив и Митко Митев от Първомай.

Следващия трети крос от 14-та национална кросова верига - крос "Предизвикателство - Кроки" ще се проведе на пл. Централен от 9.45 часа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на grancho
премахни филтъра

0
 
 
Ако Погончев започне да дава по-нормални награди на децата,вместо да ги крие по складовете си и да ги дава на родата,кросовата верига не само ще бъде ефикасна,но и ще има просперитет!!!Но като цяло е добре,че и това има....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Мартин Камбуров със специално обръщение към локомотивците
Анталия е любимото му място! Пловдивски тенисист посяга към четвърта титла в кариерата
БФС обяви съдиите за 36 кръг в Югоизточната трета лига
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: