ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Декларация от Курдов: Единственото ми желание е да се върна в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:03 / 19.01.2011Коментари (174)19960
© Plovdiv24.bg
Нападателят Атанас Курдов се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разпространим декларация от негово име.

"Ситуацията около мен е много сложна, защото огромното ми желание в момента е да се върна в Ботев, но имам професионален договор от Лудогорец и всичко зависи от тях. Надявам се да разберат моето желание, че от сърце бих играл само за Ботев.

По повод излезлите напоследък информации в пресата, с които накърнявам доста хора са абсолютно неверни и гарантирам, че голяма част от тях не отговарят на истината. Изписаха се доста небивалици. Моята гледна точка и позиция е следната":

Със сигурност допуснах грешка, като напуснах Ботев по този начин. Имаше и фактори, които допринесоха за тази грешка, като забавилата се среща с хората, които за в бъдеще ще управляват отбора. Колкото повече наближаваше подготовката, толкова повече се изнервях за своето бъдеще и в един момент явно не прецених правилно ситуацията и взех решението да премина в Лудогорец.

Допуснах това грешно решение, повлиян повече от емоциите, но както се случва в живота, оценяваш нещо, едва когато го загубиш.

Стоя зад думите си, че феновете на Ботев са най-великите в България, винаги съм играл за тях и един ден ако облека отново жълто-черната фланелка, ще докажа тези си думи с моята игра на терена, с много голове и раздаване. Адски тежко се почувствах когато видях какво е излязло от мое име по адрес на хората, които ставаха на крака, аплодираха ме и скандираха името ми. Абсурдни са твърденията, че съм изнудвал Ботев за пари, никога не съм играл в Ботев заради парите.

На този етап не знам дали ще се върна в Ботев, което е искреното ми желание, но ако това се случи обещавам, че ако един ден напусна клуба ще е през парадния вход, а не както се получи сега.

Ботев завинаги остава в моето сърце и се надявам, че в най-скоро време ще имам възможност отново да играя с жълто-черната фланелка и отново заедно с феновете и ръководството ще изживеем незабравими мигове.

Завинаги един от вас, Наско Курдов

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на njmampretencii
премахни филтъра

-3
 
 
Надявам се да сте разбали разликата между нас !!!! Наско,кой? Ще го попитаме този юнак ние , а вие как постъпвате????,Ами вижте си коментарите....ЖАЛКО ЗА ВАС МОМЧЕТА ,не ни интересува Наско Курдов ли е ,Лионел Меси ли е, и т.н. ,този покаже ли ни среден пръст ,за мен нас не съществува!!!!! Дръжте си го ,радвайте му се ,но това момче е Неличност,жалко за таланта ,който явно притежава ,но няма да прескочи манталитета на Тъпия си баща явно!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: