ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС изхвърли Ботев на Христолов, Спартак (Вн) и Рилски спортист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:21 / 16.12.2010Коментари (163)18141
© Plovdiv24.bg
Изпълкомът на БФС изхвърли три клуба, стана ясно на днешното заседание. Това са "Ботев" (Пловдив), Спартак (Варна) и Рилски спортист. Както е известно, и трите клуба бяха в професионалния футбол, но заради финансови затруднения потънаха сред аматьорите. На практика сегашният "Ботев" е нов клуб, след като старият с президент Димитър Христолов бе изхвърлен от "А" група. Сега същият този клуб - на Христолов, е закрит официално. Спартак (Варна) съществува, но също под ново име в Югоизточната "В" група. Рилски спортист не е дори и в трета дивизия. Ето решението на БФС по случая с трите клуба: 7."Ботев" (Пловдив), Спартак Варна и Рилски спортист са обявени в несъстоятелност и неизплатените им задължения по глоби и такси са гласувани като несъбираеми. На следващия конгрес тези 3 клуба ще бъдат изключени от системата на БФС.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Бултрас12
премахни филтъра

+14
 
 
Целта на пловдивчани е постигната - гнусното АД на селския умря.Честито!Ботев си е наш,а ние пак ще бъдем на върха.Мижитурките и дребните душици го усетиха от сега и започнаха да лаят,знаейки че скоро пак ще ядат големия жълто-черен.Само Ботев.
-11
 
 
Ботев наистина никога няма да умре,но тук не става въпрос за националната светиня а просто за едно футболно клубче,което БЕШЕ едно от многото спортни сдружения носещи името на националния герой!Що се отнася до публикуваното решение,то е ФАКТ,с който се закрива официално фк"ботев Пловдив" и неговата емблема!А това,кой клуб припознавате вие жълтурите,естествено,че той ще е този,който ви изнася! Именно поради желанието ви да ви има,дори се съгласихте да ви притежава едно здружение в лицето на Ц.Василев,който цяла България знае,че той и банката,която управлява в момента са собственост на ДПС а от това по-жалък и срамен факт,едва ли има!? Не е ли срамно,че дори новия клуб,който основахте преди месеци отново носи името на великия Ботев и не е ли ирония клуба носещ това име да бъде собственост на про-Турска организация?????.....На всичкото отгоре през последните няколко години именно вие,привържениците на сегашния депесарски клуб,викахте "турци" на отбора на Пловдив,Локомотив Пловдив.....??? Сега обаче нещата се извъртяха точно в обратна позиция и "турците" станахте именно вие,жълтурите!....И айде ако имате дори малко чест,което до сега не сте показали нито за мик,не се напъвайте през 2012-та да празнувате 100 годишнина,защото именно тази публикация от отворилия темата е достатъчно доказателство,че сегашния ви клуб няма НИЩО общо с закрития току що "ботев Пловдив!
+14
 
 
Тези 6-7 тъпаци които си мислят че са фенове на локо и пишат постоянно в темите на Ботев са просто едни много, ама много прости и бедни душици и не мисля ,че трябва да им се обръща внимание. Те са тук само за да дразнят и да сеят омраза. Те не са нито истински българи.нито истински пловдивчани,нито истински локомотивци.Да го д**ат. Ботев е един и той е вечен. Може да заличават разни АД-та и ООД-та, но този Ботев който е в сърцата - никога.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Ботев и още четири клуба поискаха голяма промяна, но тя не се прие! Нов формат влиза в Първа лига
Окончателно: Ето къде ще се играе финалът за Купата на България
Официално: Дубълът на Ботев се мести във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: