ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Снеговалежът не притеснява "Чистота", 32 машини опесъчават улиците на града
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 16.12.2010Коментари (23)4713
© Plovdiv24.bg
Продължаващият снеговалеж, който се сипе над Пловдив не изненада "Чистота", това заяви шефът на общинското предприятие Радослав Кошински пред репортер на Plovdiv24.bg. Той каза още, че снегът е започнал да вали сутринта около 7 часа и по прогнозите се очаква да бъде малко по-продължителен.

"Снегът е слаб, с нищо не може да ни изненада такъв снеговалеж, ние го очаквахме. Лошото е единствено, че се очаква да бъде продължителен", каза още Кошински.

Още от сутринта улиците третират 32 опесъчаващи машини на предприятието.

Шефът на "Чистота" заедно с кмета ще дадат брифинг и повече информация за състоянието на пътищата и почистването им, както и информация за зимната обстановка в града, на сесията провеждаща се в този момент, малко по-късно през деня.


Още по темата: общо новини по темата: 78
10.03.2011 »
09.03.2011 »
09.03.2011 »
07.03.2011 »
07.03.2011 »
07.03.2011 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Важното е ,че и днес работниците на г-н Кошински успяха да ме събудят в 5.15АМ с кофите за смет, волните им подсвирквания и викове.След което слязох пред блока и почистих снега.БЛАГОДАРЯ ТИ Кошински за ежедневното ми събуждане в 5.15ч. сутринта.
+2
 
 
Колко е часа вече13 а града е в окаяно състояние сега се прибирам от Брезовска и всичко е батак нищо почистено няма снигорините си се разкарват с вдигнати гребла само колкото да горят нафта и да оправдават някакво действие
+4
 
 
В 10ч бях навън - нямаше 1 почистена улица в р-н Южен! Просто нямам думи! Това момченце е под всякаква критика! Чистеха улиците когато нямаше сняг! Е Питам аз - "ПАК ЛИ НИ ИЗНЕНАДА СНЕГА" - декември месец и...... изненада! Айде стига де! Разбирам да юни, юли - ДА, ама сега...... Интересен е и факта колко ще НИ струва на всички нас днешното "почистване" и колко ще си гушне кмета?
+5
 
 
Не знам за какво овладяване на ситуацията става въпрос, сутринта, когато излязох в 8:00 нямаше една почистена или опесъчена уличка, централните булеварди също. Безумие...
+2
 
 
защо не се опесъчи още през нощта като предишният път за да няма този проблем с движението сега в момента положението е приемливо
+6
 
 
Rezone ти днес в колко часа излезе от вкъщи та хвалиш господата от чистота? Защото аз излизайки в 8 без 10 видях следното - бул България, бул.Цар Борис III, бул. 6-ти Септември и продължението му към Тракия през колелото на Метро не бяха и чули за почистваща техника. На картата на Пловдив тези булеварди си изглеждат доста големички и централни!!! Да не говорим какво беше задръстването на Панаира. Та ако тези "улички" не се почистват, бедна ми е фантазията кои се почистват. Голямо хвалене беше че ще се спрвяме перфектно с всякаква обстановка и нямало как да ни изненада времето - ако не бяха тези приказки нямаше да съм недоволен сега, защото нищо ново не случва. Но тези големи приказки няма как да не ме възмутят при положение, че резултатът е отново същия. Да не говорим и за другата уникална безмислица в началото на зимата да се разкопае основен булевард и да се чака времето да било хубаво за да се оправи булеварда...все се разчита на нещо да се случи, а не ние да си свършим както трябва работата Иначе времето си е много хубаво и да му се порадваме ;)
+1
 
 
Кошински е изчистиги де .....като нете претесняват.
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 16.12.2010 г.
-3
 
 
Вие новини не гледате ли?Вцяла Европа имат проблеми като е силен и обилен снеговалежа,като намалее ще изчистят по-добре сега неличи,защото се трупа снега
-1
 
 
Според мен града си е нормално проходим при зимни условия. Ако някой очаква Кошински да е учил в Хогуортс и да може да излъска улиците до сухо при снеговалеж да пробва да направи това с тротоара пред блока си. Минах 15 км. по околовръстното - една кола се беше блъснала, и една беше скочила в полето. Вероятно и двете с някоя и друга лятна гума. А пътя от ПУ Нова сграда на четвърти километър до Мебелна къща в Тракия, който обикновено взимам за около 20 минути, сега го взех за около 30 минути. Повечето шофьори карат внимателно и бавно и дори е по-спокойно шофирането сега отколкото със сухи пътища и тумба джигити наоколо... Само да не ми замръзваха чистачките и щях да се нарадвам на снежен Пловдив :x
+1
 
 
Rezon-е, прав си. Предварително ги почистиха и предварително ги опесачиха - ОЩЕ ПРИ ПРЕДНИЯ СНЕГОВАЛЕЖ. А за тези, които поддържат изказването на "юнака"-Кошченски ще кажа, че трябва само да си повдигнат задните части от столовете и да погледнат през прозорците. На вън е типична, хубава зимна картина като от моето детство - ЧИСТО И БЯЛО НАВСЯКЪДЕ, с две думи - разкош и добре свършена работа, даже и го забелиха.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: