ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (26)
Кръщават стадиона на Локо на Христо Бонев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 30.11.2010Коментари (195)15319
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пд) Коко Динев е иницициирал подписка сред феновете на отбора. С нея се иска стадионът в квартал "Лаута" да бъде преименуван от "Локомотив" на "Христо Бонев" в знак на признателност към футболист №1 на клуба за всички времена. Документът бе оставен на входа на стадиона до бариерата и до тази вечер под него се бяха подписали над 150 запалянковци.

Самият Христо Бонев също коментира инициативата. Той заяви, че е поласкан


(с) ПОТВ
, че за него това е едно признание, за всичко което прави за Локо от 9-годишен. Бонев заяви,ч е не вижда лоша поличба в начинанието.
Още по темата: общо новини по темата: 2
13.02.2013
03.01.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на OCB_OCB_OCB
премахни филтъра

+1
 
 
Много селяни в този форум вее, хайде марш на село че вашите заклаха прасето.
-3
 
 
фесовете от ботефоглу пак се комплексират от Локомотив Пловдив и легендата на българския футбол Христо Бонев.Колко жалко е да си султрас!
-2
 
 
кочината най после с име - на най великото прасе
+4
 
 
Като излизат да играят на СТАДИОН ХРИСТО БОНЕВ В ПЛОВДИВ съперниците ще се шашкат и ще пускат по два гола от съблекалнята! Щом има стадион МАРАДОНА защо да няма СТАДИОН ХРИСТО БОНЕВ!?
+1
 
 
Пичове, братя локомотивци. Не се оставяйте да бъдете манипулирани от шепа селски тарикати, фенчета на Металик, които по всячески начин се опитват да омаскарят най-голямата легенда на Локомотив и на българския футбол- ХРИСТО БОНЕВ. Разберете, че те не могат да преживеят, че нямат човек като него, нямат такава легенда която да мисли за жалкото им отборче. Помислете, те ако имаха човек като Зума, щеше ли да ги остави да кретат толкова години в това жалко състояние. Вижте само колко много е направил Бонев за нашия отбор. Замислете се и си припомнете кой докара Жоро Илиев на Лаута, кой докара, Сашо Тасев на Лаута, кой докара Коко Динев на Лаута. Ако го нямаше Бонев сега щяхме да ритаме по селата заедно със новосвормираното сдружение на Металик. ХРИСТО БОНЕВ ЗАСЛУЖАВА МНОГО, ДАЖЕ И ТОВА ДА СЕ КРЪСТИ СТАДИОНА НА НЕГОВО ИМЕ И ДОКАТО Е ЖИВ. ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ ЧОВЕК ОТ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ЛОКОМОТИВЦИ!Само вижте сега, колко минуси ще последват на моя коментар. Това ще е доказателсво колко много жълтурите мразят Христо Бонев.
+3
 
 
На жълтите циганки никой не им обръща внимание и винаги гледат да се намесят в темите за отбора на Пловдив. Това е защото са комплексари!Нормално е да бъдат забравени от всички, все пак те ритат по селата, с купен лиценз от Металик, и са съвсем ново сдружение за което никой не се сеща. А това, как НИЕ локомотивци, ще си кръстим нашия дом си е чисто наша работа. Ето и дикомента с който се доказва закриванетоо на истинския Ботев и създаването на новото сдружение 2010...
-1
 
 
ВИЕ БУФЕРИ СТЕ НАЙ-СМЕШНИТЕ ЦИГАНИ,С НАЙ-НАРЕДЕНИЯ ОТБОР,АКО МОЖЕ ДА СЕ НЕРЕЧЕТЕ ОТБОР ДЕ.КАТО ВИ ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖИТЕ ОТ ВЧЕРА НЯМА ТАКАВА НАРЕДБА Б.ХТИ КЪСМЕТА,Б.ХТИ НАРЕДБАТА,Б.ХТИ ПОБУТВАНЕТО ОТ СЪДИЯТА И ОТ ДРУГИ РАЗБИРА СЕ.САМО БОТЕВ!!!!!
+1
 
 
хубава инициатива но предлагам да не се размиват реалностите,типичno пo буферски...да не забравяме чe Христо Бонев-свинаря е легенда на истинския Локомотив 1936...за този лото стадиона щe му подхожда Георги Илиев...все пак жорето си купи истинското лото и си го закри :))))))))) и юридичeски и морално,с помощa на феновете и Зума...пък и велбъжд 2001 стана велик вселенски и европейски шaмпоан...така че Георги Илиев според мен би му отивало на стадиончeто...щoто и без това Зума докара Жоро и спомогна за ЗАКРИВАНЕТО на истинското лото,и остави това,ами каза на феновете чe са от малцинствата та сега да им викат така навсякъде,и те да се срамуват...лек ден и ви желая да напрвите правилния избор...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изграждат паметник на Динко Дерменджиев - Чико на "Колежа"
100 000 лева награден фонд на Световната купа по конен спорт край Пловдив
Пловдивчанинът Мартин Хорозов свири първия мач от финалната серия в НБЛ
Кадри от дрон: Стадион "Христо Ботев" малко преди края на етап 1
Нов в Ботев с 90 минути, отборът му влезе в опасната зона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: