ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Иван Петков: Не било Ден на Победата, а било Ден на Европа…
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:37 / 09.05.2024Коментари (27)16112
©
Позиция на Иван Петков:

Денят на Победата!

Безспорно това е днешният ден - за да ни напомня за събития, които не бива да се повтарят. За да преклоним глава пред паметта на хората, които с цената на живота си спряха кафявата чума.

За съжаление днес позволяваме историята да бъде подменена. Позволяваме да ни налагат фалшива реторика и измислени събития в миналото, в които да вярваме.

Не било Ден на Победата, а било Ден на Европа…

Унижават се жертвите, осмиват се героите…

Грозната същност на "модерния“ свят.

Но ако не бяха милионите безименни жертви, ако не беше победата при Сталинград, при Курск… защитата на Ленинград…. Ако не бяха онези хора, дошли от Изток, за да се освободят Европа, щеше ли да го има Денят на Европа?!

Не бива да позволяваме да се променя историята, защото така ще бъдем контролирани!

Ние трябва да помним и нашите герои, които се биха против нацизма. Трябва да се знае, че на историческия парад за Победата през 1945 г. в Москва, в който участват 35 000 военни, има само един чужд генерал и той е българин. Това е великият генерал Владимир Стойчев.

Ние трябва да помним и да не позволяваме нашите герои да бъдат жертва на съвременните ценности, жертва на промяната, която нашите сегашни партньори се опитват да наложат. Нека не позволяваме да променят историята ни! Нека не позволяваме да се бутат паметници! Да помним жертвите и да се прекланяме пред тях!

Ние, българите, трябва да се гордеем, че на 24 юни 1945 година на Червения площад по случай Деня на Победата сред морето от съветски войници гордо марширувал един чужденец с килната фуржка (както обичал да я носи) и той е бил българин!

Честит Ден на Победата!

Никога повече фашизъм!

На снимката ген. В. Стойчев е крайният вдясно


Още по темата: общо новини по темата: 12
17.05.2024 »
11.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
07.05.2024 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бебето ако не е политиката да му сложи биберона ,не може да си изкара за пюрета. Тъпо ,кухо олигофренче
-1
 
 
Колко колонии и убити негри има по света? Америка е кафявата чума днес. Който не го осъзнава е невежа и глупак . Месец се навсякъде където им е изгодно.
0
 
 
Тов. Петков, всеки функционално грамотен човек със санитарен минимум исторически познания знае, че Денят на победата в Европа е 8 МАЙ, когато ген. Кайтел подписва в Берлин безусловната капитулация на Германия. Кой е воювал в Европа на следващия ден отделно от всички и кого е победил в тази въображаема битка си е негов проблем и това не е предмет на историческата наука.
+1
 
 
Руснаците НИКОГА не ги интересувала съдбата на другите народи. При тях всичко е тънки сметки и имперски амбиции. Например - нa 17 септември 1939 г. Съветският съюз напада Полша от изток, 16 дни след като СЪЮЗНИКА им - Нацистка Германия напада Полша от запад.... Да не говорим за сегашната братоубийствена война срещу Украйна с която отвратиха целия свят от себе си !!!
-1
 
 
Иван Петков е един Българово- словашки мелез. Сигурно Фицу го е учил на история! Сигурно не знае, че ден на победата е 7 юни - тогава е подписана пълната и безприкословно капитулация подписана от съюзните войски, включително и от съветски представители. Подмяната на историята е любимо занимание, превърнато в лъженаука от азиатската империя, продължена в пълна сила от съветската държава, достига върха при убиеца Путин!
0
 
 
Бетонни русофилски глави,няма отърваване от тях.Ден на победата,чия победа-на работническо селската партия на бившия Съветски съюз ли.Май там ви стяга чепика.Ако не бяха Америка,Австралия,Англия,Полша,Франция и цяла Европа въстанали срещу кафявата чума,Другарят Сталин щеше да обитава необятните сибирски полета.Точно затова е ден на Европа,а не на някакви измислени победители
+2
 
 
Неграмотността не прощава на никого! Да припомним на г-н Иван Петков, че датата на Денят на Европа няма нищо общо с Втората световна война и капитулацията на Германия! 9-ти май е избран заради това, че на 9-ти май 1950 г. френският министър на външните работи Робер Шуман произнася „Декларацията на Шуман“. С нея той предлага създаването на Европейска общност за въглища и стомана (ЕОВС), която предвижда обединяване на производството на въглища и стомана на страните участнички
0
 
 
цитат:
Никога повече фашизъм!
Всички руски подлоги дето ще свършат четейки тая словесна диария, не е лошо да прочетат какво точно е фашизъм и как е започнал. Приликите с Путинова Русия са потресаващи и видни дори и от коне с капаци.
0
 
 
Келеша с шмайзер във ръка! Стърчи над Града ни Келеша, Келеша, Келеша. Стърчи над Града ни Келеша, неканен съветски мужик! Донесъл у нас той метежа, метежа, метежа. Донесъл у нас той метежа, на шумкари и всякаква гмеж! Безчинствал у нас три години, години, години. Безчинствал у нас три години, не остави ни мас и за свещ! И паметник той си издигна, издигна, издигна. И паметник той си издигна, да му се кланя Червената леш!
+1
 
 
На снимката е командването на трети украински фронт , който на 8 срещу 9 септември вероломно напада и окупира независимото тогава царство България ! Освен , че ни държат в окупация цели три години установяват комунистическа власт . За бебето това е великата победа !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждането на АМ "Тракия"
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: