ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Цеци Красимирова каза истината за любовната си връзка с Гонзо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:21 / 20.03.2024Коментари (0)5836
"Поздравих Георги Иванов за избирането му за шеф на БФС и му пожелах здраве и успехи. Той е истински мъжкар и съм сигурна, че ще се справи, ще се пребори с предизвикателствата, които му предстоят на този пост. Подкрепете го, дайте му доверието, което клубовете му дадоха."

Така коментира най-успешната БГ моделка Цеци Красимирова избора на футболиста Георги Иванов за новия шеф на БФС.

Красавицата познава Гонзо от години, двамата са добри приятели и в годините много са се подкрепяли.

"Аз в сърцето ми съм левскарка. Винаги съм подкрепяла всички от любимия ми отбор през годините. Закърмена съм със синия отбор още от малка, тъй като и дядо ми, и баща ми, са върли левскари и много често ме водеха на футболни мачове", коментира Цеци.

Георги Иванов бе избран за президент на БФС на извънредния конгрес през миналата седмица. Той е седмият на поста след 1989 г. насам. А на 47 години е третият най-млад - след Христо Данов и Борислав Михайлов.

"Той ще се справи, само трябва да го подкрепят и да му имат доверие", категорична е Красимирова.

Цеци и Гонзо се познават повече от 20 години. Преди той да се ожени за Мариета, а тя за бизнесмена Майкъл Струмейтис, бяха голяма любов. За съжаление, тя не бе скрепена с брак.

За малко над 30-те си години Гонзо никога не е работил друго освен в структурите на футбола, като се изключи участие в две фирми. Справка в Търговския регистър показва, че Иванов е бил съдружник в дружествата "Цеци Красимирова ЕООД" , заедно с Красимирова (фирмата е основана 2001 г. и заличена през 2023 г.).

Двамата бяха щракнати от топфотографи през 2015 г., когато обядваха заедно с приятели в известен ресторант. Тогава те се държаха изключително свойски. Прегръдките, докосванията и държането за ръце говореха за неприкрита страст и искрена любов.

"Гонзо е най-добрият човек, когото познавам, обичам го, той е в сърцето ми", твърди Цеци Красимирова по това време в списание "LOVE style". Тогава те често се чуват по телефона, но само толкова.

"Големите ми любови се броят на пръстите на едната ми ръка. Влюбчива личност съм, но много бързо преценявам дали един човек е за мен, или не", казва моделката. Според нея половината й живот е преминал да обяснява с кого има връзка. В момента Цеци се концентрирала върху частния си бизнес, съвсем скоро ще пусне на пазара нова козметична линия с медицинска марихуана.

От няколко години насам Красимирова вече е с фамилията на съпруга си - Майкъл Струмейтис, и тримата заедно с дъщеря й Джудит живеят в Барселона. Преди година слуховете твърдяха, че двамата с мъжа й са вече разведени, но официално потвърждение от манекенката няма.

Моделката, която наскоро стана на 44 години, често се прибира до България именно заради новия бизнес, с който се е захванала. Красимирова живее в къща край София, има три котки и разпуска със стрелба.

Освен че ходи на състезания по стреляне с пистолет, Цеци има кон и обича да язди в свободното от бизнес време. Дъщеря й Джудит също е неин партньор в работата. Момичето има сериозен приятел, който семейството приема, и съвсем скоро може да има сватба.

"Да стана баба? Защо пък не! Но мисля, че дъщеря ми в момента мисли за други неща", с усмивка заявява синеоката красавица, която не се спира и не живее по правилата на супербогатите, които нищо не правят и само паразитират.

"Искам да направя приют за котки и кучета и работя и по тази тема. Скоро ще ви изненадам с проектите си", казва дяволито Цеци пред "България Днес".

През годините манекенката бе свързвана не с един и двама бизнесмени. Слуховете я обвързваха с Големия Маргин, Жоро Илиев и дори Коко Динев.

Само една любовна история в своя живот Цеци не отрича - тази с Косьо Самоковеца, който бе убит, докато бяха заедно в Амстердам. Тогава манекенката бе тежко ранена. След като се възстанови, Красимирова сподели, че Бог е нейният спасител и след като това се е случило, значи животът й има смисъл.

"И гледам всеки ден да си припомням за какво съм на тази земя", казва Цеци Красимирова.


Още по темата: общо новини по темата: 5843
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/974 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: