ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделчо Матушев: Радвам се, че съм в екип с Бонев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 01.11.2010Коментари (44)6914
© Plovdiv24.bg
Радостен съм, че оставам в екипа на Локомотив Пловдив и работя заедно с Христо Бонев. Това заяви в предаването VIPSport на Plovdiv24.bg старши-треньорът на "смърфовете" Неделчо Матушев, който бе специален гост тази седмица. Той заяви, че не съжалява, че не са победили с повече голове Левски, тъй като най-важни са били трите точки. Матушев говори също и за ситуацията с треньорския пост, като сподели, че вече всичко е спокойно, но в един момент е обмислял напускане на клуба, но след разговори и подкрепа от Коко Динев, Христо Бонев и феновете на клуба е решил да остане. Матушев също отрече клубът да води преговори за привличането на нападателя на Ботев Атанас Курдов, но заяви, че ще се радва той да бъде в отбора, тъй като го познава добре като футболист още от юношеските му години и смята, че го чака добро бъдеще.

Очаквайте в предаването VIP Sport подробности по тези и доста други теми, за които старши-треньорът на Локомотив Неделчо Матушев говори.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на bobo1961
премахни филтъра

+12
 
 
Пловдивският фугбол е жив,САМО ЛОКО,БОТЕВ,СПАРТАК И МАРИЦА Жалко че има дузина лумпени и от двете агитки които ескалират просташко напрежение което не помага на никой шопите умират от яд че се посържаме пловсивските отбори успех ЛОКО-зона УЕФА БОТЕВ-2012 г в А група
-16
 
 
браво за победата над говедата...с този отбор много трудно ще влезете в тройката,въпреки че шопските грандове са много зле този сезон пак ще ги добутат до Европата...но е добре да има пловдивски отбор в А група,докато се завърне ПЛОВДИВСКИЯ ГРАНД...БОТЕВ 1912 е най старият отбор в България и има ВЕКОВНА история и традиции...ГОСПОДАРЯТ НА ПЛОВДИВ има най-многобройната и най-вярна публика в България,заради която ще се завърне там където му е мястото-в борбата за трофеи...
+21
 
 
Момчета,утре отивам на състезание във Благоевград! Стискайте ми палци! Ще гледам да представя възможно най-добре Локомотив Пловдив,дори и като боксов клуб ;).
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: