ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една от най-обичаните, Тони Дачева се завръща!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:39 / 16.02.2024Коментари (0)3226
Попфолк певицата Тони Дачева разкри, че вдъхва нов живот на старите си хитове с нов аранжимент. "Ще се придържам към оригинала, но ще бъдат подновени“, издаде изпълнителката.

В момента Дачева се е фокусирала повече над старите си хитове, отколкото над нови проекти. Въпреки това тя загатна, че скоро почитателите й ще могат да се радват и на нещо ново.

"В момента работя не само по нови парчета, а по-скоро по стари, но с нови аранжименти. Искам да си подновя някои мои изпълнения, които често пея на участия. Ще се придържам към оригинала, но ще бъдат подновени. Ще има и нова песен, имам нещо предвид, но още не съм започнала“, издаде Тони.

Дачева разкри, че няма любима своя песен, като изключи, че най-много винаги харесва най-новото си произведение, докато не й омръзне да я слуша. "Всички са ми любими, щом съм ги изпяла и съм вложила чувства в тях, няма как да не са. На по-голяма част от тях съм написала сама и текстовете. За мен е важно публиката ми да ги харесва. Всичките ми проекти ми носят спомени, особено по-старите, които определено са любими на слушателите“, добави изпълнителката.

За Тони предстои концерт на 1 март с още много интересни изпълнители, сред които са Деси Слава, Милко Калайджиев, Орхан Мурад, Сашо Роман и други. "Концертът "Златни хитове“ ще бъде в "Арена София“, ще изпеем любимите на всички парчета на празника на Баба Марта. Мисля, че ще стане нещо интересно, билетите се купуват с пълна сила. Подготвям се за събитието“, сподели певицата

Тони Дачева, която отпразнува 57-ия си рожден ден на 6 февруари, получи много подаръци и красиви емоции от близките си.

"Забавлявахме се, но нямаше силна музика. Вечеряхме в заведение. Никога не ме е вълнувало кой какво ще ми подари, но, разбира се, всеки донесе по нещо. Получих много ваучери за най-различни места“, разказа певицата.

Нейната дъщеричка също я изненадала на празника.

"Тя винаги ми рисува картички със сърца, лепенки и каквото може. Тези подаръци са ми най-специални. Още сутринта ме събуди с честит рожден ден и рисунки. Аз също си направих подарък, както всяка година, си купих нов тоалет за празника си“, допълни Тони.

Дъщеря й, която Дачева осинови преди 10 години, вече е в 4-ти клас. На въпроса дали Виктория има интерес към пеенето, Тони сподели, че по-скоро не.

"Обича да рисува много и й се получава. Но няма конкретна цел все още“, разказа радостната майка.

"През свободното си време обичам двете да се разхождаме много. Когато имаме възможност, я водя до Ямбол, моя роден град. Лятото, когато е ваканция, често я взимам с мен на участия по морето. Разбира се, в ресторанти, в които е позволено да присъства и Вики и е достъпно за деца“, споделя още тя. 

Певицата Тони е голям почитател на зимните спортове или по-скоро на ските. Изпълнителката всяка година обикаля пистите в страната ни и се наслаждава на снежната покривка в планините.

"Тази година тази тема ми е болното място. За първи път само един път съм карала за цялата зима. На Йордановден - 6 януари, един мой приятел ме покани в Пампорово, за да си отпразнува имения ден. Той има къща там и се събрахме да празнуваме. Този ден успях да си намеря време, за да покарам на пистата и там открих сезона. Много се надявам да успея поне още един път да отида“, разказа Дачева.

"Не се пускам по черните писти, не съм екстремен състезател. До червената писта стигам, за удоволствие само. Иначе практикувам този спорт от около 20 години и се справям добре. За жалост вече няма такива хубави зими, както едно време, а и животът си ме върти, дете, музика и т.н. Малката Виктория не кара, има някакво желание, но страхът й идва в повече. По принцип си е страхлива, не е от смелите деца. Ако прояви желание, веднага ще я науча“, допълни самата тя пред пред "Телеграф“.


Още по темата: общо новини по темата: 6088
09.05.2024 »
09.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/1015 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: