ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Любими на зрителите герои няма да участват в новия сезон на "Под прикритие"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:28 / 15.02.2024Коментари (1)13119
©
Най-успешният български сериал "Под прикритие“ се завръща с шести сезон, обявиха от БНТ. Снимките ще започнат още тази година, а на екран продължението на култовата кримка ще бъде чак догодина.

Новината вече успя да изпокара част от актьорския състав и се разбра, че много от любимите на зрителите герои няма да участват в новия сезон. Знакови имена като Михаил Билалов, когото помним в ролята на топмафиота Джаро, както и Мариан Вълев, който изигра Росен Гацов-Куката, отново ще бъдат главни действащи лица. За съжаление, Захари Бахаров, който се превърна в звезда №1 на България заради ролята си на боса Иво Андонов, няма да вземе участие заради многото си ангажименти.

В шести сезон влиза Юлиан Вергов, като от продукцията не издават точно какъв ще бъде неговият образ и дали ще е от страната на мафията или на полицията. Досега Вергов не бе участвал в сериала и това ще бъде първата му роля на малкия екран след скандала с битата актриса Диана Димитрова, с която се съдят.

Стана ясно още, че и екранният комисар Попов, в чиято роля бе Владимир Пенев, ще се включи в продължението. Новият сезон ще има предистория и затова героят на Билалов – Петър Туджаров-Джаро, който беше убит в последната серия на пети сезон, ще излезе отново на малкия екран. Епизодите ще бъдат снимани в София, по Черноморието, както и във Франкфурт и Малта. 

Сценаристи на сериала са Борислав Захариев, Ваня Николова, както и журналистът Слави Ангелов, а режисьор ще бъде Виктор Божинов. Продуцент, както и на предишните сезони, отново е Димитър Митовски, чиято е всъщност идеята за най-успешния роден сериал, излъчван в над 180 държави по света.

Не толкова радостно прие новината актьорът Ивайло Захариев, който бе в ролята на полицая под прикритие Мартин Христов. "Защо ли не се изненадвам, че БНТ пак показват, че не уважават авторските права... Доколкото знам, има колеги актьори, които са отказали височайшата покана да участват в това събуждане на мумиите, наречено шести сезон, за което имат моето голямо уважение. А понеже откакто излезе новината, има хора, които ме питаха дали ще участвам – не, не са ми звънели за това продължение.

Може би съм много страшен, защото си чета договорите и си знам правата, а още повече и се боря за зачитането им. Вярвам, че творческият екип, които са се събрали, са стойностни хора и могат да създадат добро нещо, но продуцентските сили на сегашната управа на телевизията са под въпрос“, написа Захариев във фейсбук профила си.

Неговият герой бе убит в пети сезон, но истинската причина да не бъде потърсен за участие в продължението е, че той имаше съдебни претенции към продукцията. Ивайло бе завел дело срещу "Под прикритие“ и БНТ и твърдеше, че му дължат неизплатени хонорари, като искът му бе на стойност 69 хиляди лева. В крайна сметка съдът реши, че телевизията дължи на актьора едва 2500 лева отчисления от излъчването на поредицата в други страни.

Срещу шестия сезон въстанаха и някои от сценаристите на предходните. "Понеже цял ден ми звънят колеги и приятели журналисти. Не, не пишем ние "Под прикритие“, никой не ни е търсил, а и да беше, щяхме да откажем. Така както са направили и повечето от основните актьори, за което – браво. Използването на марката "Под прикритие“ е отчаян опит за ПР. Да не говорим, че БНТ нямат правата върху историята и героите. "Под прикритие“ беше успешен и приключи като успешен проект. Въпрос на хигиена е така и да си остане“, написаха бившите сценаристи на кримката Георги Иванов и Теодора Маркова.


Още по темата: общо новини по темата: 6091
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/1016 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Трябва да поканят Коцето чалгата. Може да му дадат роля на наркопласьор, който продава и се друса. Тъкмо няма да се преструва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Преброяване на населението 2021 година
Детско-юношески футбол
Втора лига сезон 2023/24
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: