ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (7)
"ФК Даяна" спечели дербито с "Академик"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 18.10.2010Коментари (3)2519
© Plovdiv24.bg
Очакваното с голям интерес дерби в група едно между отборите на "Академик" и "ФК Даяна" завърши с победа на гостите с 2:4. След като загубиха голяма част от точките в класирането заради наказание, футболистите на "ФК Даяна" излязоха крайно мобилизирани в тази среща и съвсем заслужено я спечелиха с по два гола на Николай Ценов и Димитър Георгиев. За домакините попаденията отбелязаха Христо Кардашев и Камен Георгиев. В другата среща от тази първа група "Hattrick" се наложи като гост над "Кибиците" с 3:5. След допуснатата първа загуба "Академик" запази второто си място с 15 точки, следвани от "Hattrick" с 12. "ФК Даяна" вече има 4 точки и са седми, а веднага след тях в класирането са "Кибиците" с 3 точки.

Група две за пореден кръг доказа, че е най-завързаната. В най-интересната среща "Клокотница" се наложи инфарктно над "Милан Коматево" с 2:1, след обрат от 0:1. Голът за победата дойде секунди преди последния съдийски сигнал, дело на Енко Найденов. Втората среща за деня противопостави отборите на "Apocalypto" и "Зеленият Балет". Домакините успяха да излъжат своя съперник с единствен гол, дело на Христо Златев в 26 минута. Единствено лидерът "Оле ле" победи категорично като гост "Trapezica" с 1:6 и продължи победната си серия от 6 победи от 6 мача, като по този начин водят класирането в групата с 18 точки. Втори са "Клокотница" със 16 точки, трети "Hamptons" с 14, а четвърти "Милан Коматево" с 10.

Нов лидер си има група три. След смазваща победа с 10:2 над "Police United", футболистите на "San Paolo" излязоха на първо място с актив от 15 точки. Със същия актив от точки, но по лоша голова разлика, на трето място са "Викинг", които победиха "Victory" с класически резултат 3:0. В дербито на опашката в класирането, "Thunder" излъга "Plovdiv24", побеждавайки го като гост с 1:2. В герой за своя отбор се превърна Петко Вангелов, който с двата си гола донесе първите 3 точки за "гръмотевиците".

В група четири се проведоха две от предвидените три по програма. "Лудата Банда" спечели служебно с 5:0, след като съперника им "Интермикс" се отказа от срещата. От срещите, които се играха, "Joga Bonito" победиха "Brothers Squad" със 7:4, а "Лъвовете" записаха четвърта поредна загуба, допускайки "Energie" да ги обърне за 2:4. Тази победа изстреля "Energie" на четвъртото място с 10 точки. Същият актив, но по-добра голова разлика отрежда третото място на "Лудата Банда".

Голмайсторската листа си има нов лидер - Мирослав Насков (Hamptons) с 18 попадения, следван от Господин Сталинчев (Южен полъх) със 17 и Атанас Шопов (Милан Коматево) с 14.

Пълна информация за всички мачове и класирането ще откриете на сайта на лигата: www.ppafl-bg.com .

В четвъртък ще се изиграе отложената среща от този 6 кръг между отборите на "K.P.R." и "Без Претенции". Мачът е предвиден за 21ч. на спортен комплекс Оптимум.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на tranjorkata
премахни филтъра

0
 
 
Ей тия Thuder ги знам,много са добри.Петко национал национал.....Успех момчета.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров пред "Фокус": Можеха по-рано да ни преместят, само нашите два мача не бяха изиграни
Оределите редици на хандбалистите от Тракия (Пловдив) отелязаха 50 години от спортен връх
Виктория Радева зарадва множество деца с два шахматни сеанса и подаръци
Фенове на Спартак: Заставаме твърдо зад Денис! Всичко друго отдавна трябваше да е вън!
Григор Димитров с втори пореден 1/8-финал на "Ролан Гарос", идва ред на Хуркач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: