ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Здравко Лазаров: Ераносян е правилният избор за Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:39 / 13.10.2010Коментари (31)6283
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров заяви днес, че според него Едуард Ераносян е най-правилният избор за треньор на Локомотив. Това стана по време на връчването на наградата за футболист на месец септември. Лазаров бе избран за играч на месеца с 18 гласа на медиите. На второ място остана Даниел Пеев от Славия с 9 гласа, а трети отново е локомотивец - Христо Златински с 2 гласа.

"По принцип Ераносян е емблема на Локомотив Пловдив. Той спечели титлата. Знае за какво става въпрос. Той е най-подходящият вариант. Нищо не се знае. Той има някакво наказание. Ние не говорим за треньорските рокади. Отборът върви добре. Неделчо Матушев се справя с работата и с помощта на Христо Бонев успяват. До Нова година няма да има треньорска рокада. Не трябва да се бърза", каза Лазаров по повод треньорския пост на Лаута.

Бившият национал заяви, че не само от него зависи представянето на отбора. "Излиза, че е така, но всички момчета се опитват да дадат каквото могат. За това съм капитан, за да поемам по-голяма отговорност и в такива важни моменти да отбелязвам голове и отборът да върви. Всички се раздават и дават максимума от себе си. Мачът срещу Берое ще е най-трудното домакинство. За момента в Пловдив играем добре и побеждаваме. Берое е добър отбор с добър треньор. Това ще е най-трудният мач в Пловдив. Трябва да се подготвим максимално. В тази пауза тренирахме много добре и сме готови за този мач. Най-голямата ни слабост са гостуванията. В Перник всички дадоха 100%, но пропуснахме да победим. Имахме две загуби навън. Със Славия играхме добре, с Локо Сф играхме слабо. Повечето са млади футболисти и за първи път излязоха на стадион "Васил Левски" и може би малко бяха притеснени", каза още Здравко Лазаров.

Футболистът коментира и националния отбор на България и амбициите му за завръщане там. "Аз съм амбициозен човек. Затова съм в Локомотив. Миналата година дойдох, за да помогна да остане отборът. Сега също има амбиции за евротурнирите. Винаги съм бил в амбициозни отбори. В Локомотив Пловдив има много млади момчета с качества, които могат да бъдат национали. Златински се представя перфектно и може да играе в националния отбор. Има млади момчета като Крачунов и Абушев, които имат потенциал", заяви Лазаров.

На въпрос към Здравко Лазаров, дали отборът е готов за евротурнирите, той отговори: "Честно да кажа, не! Има обаче много време, ако се стигне до там, президентът ще направи всичко възможно да не се изложим. Тепърва има зимна, лятна подготовка и селекция."

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ULTRAS
премахни филтъра

-6
 
 
Коко Динев не е много доволен от Едо , защото преди време го беше наел във Вихрен и там нище не успя да постигне
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: