ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христолов обвини ЦСКА за разпада на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 09.10.2010Коментари (60)8617
© Plovdiv24.bg
"От ЦСКА са виновни за това, което се случи с Ботев", това твърди собственикът на фалиралото и затрупано с дългове акционерно дружество "Ботев 1912" Димитър Христолов. Според него собствениците на ЦСКА не са му платили пари по трансфери, за които са се разбрали, и за това Христолов не е могъл да закърпи годишния бюджет на Ботев, заради който футболисти близо година останаха без нито лев заплати.

"С ЦСКА се разбрахме да ми платят 315 хиляди евро за Саидходжа и Минев до 30 май 2009 г., но те не го направиха. След това подписахме нов договор, според който трябваше да преведат 300 хиляди евро и за Ники Манчев и Тимонов, пак не ги получих. Ако тези пари бяха преведени в сметката на клуба, тогава щяхме да имаме над 600 хиляди евро, което ни осигуряваше бюджета. При обстоятелство, че от ЦСКА си бяха платили всичко точно, Ботев още щеше да е в А група, защото щях да се разплатя с футболистите и нямаше масово да разтрогват с клуба", заяви Димитър Христолов.

Той добави още, че вече за нищо на света не иска да се занимава с футбол. Христолов каза, че държи правата на последната емблема на Ботев, която е с форма на щит. Поради тази причина възродителите на "канарчетата" избраха и гласуваха нова емблема на тима, като в момента на фланелките стои автентичното лого от основаването на клуба, с няколко леки модификации.

"Гади ми се от футбола, отвратен съм вече от това, което се случва. Не ме интересува Ботев, не ме интересува нищо вече. Дадох си паричките и съжалявам, че изобщо съм се заробил толкова много. Неблагодарна работа. Каква благодарност получих за това, което направих с клуба? Никаква. Винаги съм бил честен и почтен и не съм откраднал нито една стотинка! Че как аз мога да крада пари от моите средства? Няма как, нали? Господ обаче гледа и всичко се връща. Аз от ЦСКА още не съм получил нито една стотинка, но ще си търся тези пари, няма да се отърват току-така те", каза в заключение Димитър Христолов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ULTRAS
премахни филтъра

-5
 
 
папагали митио ше влезе в затвора кога върбата роди круши хахаххаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: