ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Всички те си размениха гаджетата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 22.01.2024Коментари (0)2032
©
В последните дни една от най- коментираните теми са новите гаджета на фолкпевиците Ариа и Джорджия или по-скоро факта, че въпросните господа имат интимно минало с други известни дами. Цветан, половинката на Ариа, имаше връзка с колежката й Лияна, а пък изгората на Джорджия - Стивън Роуз, който дълги години делеше покрив и легло с Мис България Тамара Георгиева.

Всъщност това не е никак нова практика в светските среди и от години моделки, певци и актьори често си връткат гаджетата. Говорейки за фолкизпълнителки едни от най-известните примери са Нелина, Анелия и Емилия, които с години си менкаха бизнесмена Коко Динев. Първа го заплени Нелина, а след това Емилия. Аферата с втората бе прекратена от появата на Анелия, с която Динев сключи брак и имат една дъщеря - Ивон, която вече е на 20 години.

Връзката им обаче не изтрая дълго и навремето Коко се върна при голямата си любов - Емилия, с която имат деца - Иван и Мира. Малко след появата на момиченцето обаче отношенията им се разклатиха сериозно и двамата се разделиха окончателно. С днешна дата Емилия е щастливо обвързана за Жорж Башур, на когото роди дъщеричка. Коко Динев пък изчезна от светлината на прожекторите и според светските хроникьори е свил гнездо с неизвестно момиче.

Макар през годините Емилия и Анелия да са имали търкания, сега двете са в нормални колегиални отношения. Анелия също намери щастието в лицето на бизнесмена Любо Захаринов, с когото готвят сватба.

Колежките им Галена и Деси Слава пък винаги са пример как може да си първа дружка с бившата на мъжа си.

Припомняме, че навремето Деси вдигна тежка сватба с бизнесмена Галин, който сега е мъж на Галена и се радват на щастливо семейство и двама синове. Деси Слава не веднъж е казвала, че много се радва на любовта на бившия си и Галена, тъй като тя и Галин просто не са били един за друг. Сега често се събират по празници, като се радват на стабилно приятелство. За съжаление обаче Деси не случи на мъж до момента, макар след това да бе в дълги връзки с двама спортисти, като от Благой дори роди втория си син - Борис.

Щастие

С щастливо семейство може да се похвали Преслава. Половинката й Павел преди време бе женен за Златка Райкова, но връзката им не просъществува дълго. Малко след това Павел откри любовта в лицето на Преслава, която му роди дъщеричка - Паола. Златка пък удари на камък и в следваща връзка - тази с футболиста Благой Георгиев, на когото роди син. След тежката разлъка Райкова най- накрая случи на мъж. Миналата година тя вдигна сватба с любимия си Карен, който е баща на малкия й син. Бебето все още няма годинка.

Друга родна плеймейтка - Светлана Василева, също се кротна и стана примерна съпруга на милионерския наследник Добромир Гущеров. Днес тя е с фамилия Гущерова и има 4 деца. За никого не е тайна обаче, че преди нея любимият й бе в брак с фолкпевицата Мария. Двамата обаче не успяха да създадат истинско семейство, което стана причина да се разделят, коментираха тогава запознати.

Младата надежда на фолка – Лидия, пък си стана баджаначка с Мария Илиева. Преди години се заговори за интимни отношения между Илиева и далеч по-младия от нея певец - Атанас Колев, на когото тя бе и продуцент. Макар двамата да не признаха официално отношенията си, в светските среди се носеше мълва за любовта им. Преди година пък Лидия обяви връзката си с Колев. От няколко месеца слуховете ту ги събират, ту разделят, но двамата не са коментирали на какъв етап са в отношенията си.

Арт

Не само в музикалните среди се случва връткането на половинки. Актьорите също може да се похвалят със сменени жени и мъже. Сочената за една от най-красивите българки - Диляна Попова, първо бе любима на Дичо, а след това изживя страстна връзка с Асен Блатечки, от когото има и син - Борил. Днес Диляна е щастлива с мъж, който е далеч от светлината на прожекторите.

Луиза Григорова също любеше и певец, и актьор. Хубавицата от Перник имаше интимна връзка с рапъра Wosh MC и актьора Явор Бахаров. Накрая си избра режисьора Мартин Макариев, на когото роди син - Бран.

Деян Донков също се нарежда до плейбоите в артсредите. Той имаше връзка в миналото със Саня Борисова, която след това се омъжи за Ники Илиев, но след 10 години щастие се разделиха неочаквано. Донков бе интимен и с колежката си Анастасия Ингилизова, която го дари със син. Детето не успя да запази семейството им и Донков създаде ново с Радина Кърджилова, която пък преди това имаше несполучлив опит за връзка с рапъра Wosh MC.

От своя страна Ингилизова направи втори опит за дом с Христо Петков, от когото също има син. И тази връзка излезе несполучлива. С днешна дата Христо Петков е отново с актриса - Лили Гелева, и се радват на малко момченце, плод на любовта им.

Мария Игнатова се завъртя в няколко любовни триъгълника. Първо се омъжи за бизнесмена Петко Димитров и му роди син Виктор. Бракът им не трая дълго. Петко се залюби с пищната фолкдива Преслава, а малко по-късно последва и разводът му с Мария. Нямаше драми и в тази раздяла, защото двамата се разведоха културно. По-късно Игнатова се прехласна по колегата си Димитър Рачков. Двамата имаха бурна любов с години, но финалът не бе щастлив.

Днес Мария е омъжена за Ивайло Цветков-Нойзи. От своя страна Рачков също може да се похвали с известен баджанак в лицето на продуцента Евтим Милошев. Настоящата жена на Милошев - Христина Апостолова, е бивша изгора на Рачков и майка на единствения му син - Митко-младши.

Тв водещата Наталия Симеонова също може да се похвали с двама известни мъже.

Николета и Алисия завъртяха най- известния четириъгълник

Определено най-известният четириъгълник в светските среди си остава Николета Лозанова, Валери Божинов, Алисия и Николай Михайлов. Сагата между тях би и турските сериали. Преди години Лозанова се оказа препъникамък в любовта на Алисия и Валери, които точно се бяха сдобили с наследник - Валери- младши.

Първоначално слуховете за разрив в любовта на певицата и футболиста не бяха потвърдени, но не след дълго Божинов се появи в компанията на Николета, с която демонстрираха любовта си на публични места, а Алисия не можа да скрие сълзите и тъгата си, като често ги показваше и в национален ефир.

Не след дълго Николета също забременя от Божинов, а Алисия се събра с вратаря Ники Михайлов, който пък всички определяха като голямата любов на съперницата й, което се оказа вярно. След няколко години и една дъщеря - Николета и Валери се разведоха, а тя се върна в обятията на Михайлов, който малко по-рано бе прекратил отношенията си с Алисия, пише HotArena. Ники и Николета до ден днешен са заедно и в момента са в очакване на първата си обща рожба.


Още по темата: общо новини по темата: 5842
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/974 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: