ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът на Пловдив за Альоша: В момента има по-важни неща
Автор: Диана Бикова 11:45 / 15.01.2024Коментари (24)6313
© Plovdiv24.bg
Личното си мнение съм го оставил вкъщи, като съм станал кмет на града. Така кметът Костадин Димитров отговори на въпрос какво мисли по темата за паметника Альоша, предава Plovdiv24.bg.

Градоначалникът е възложил на ресорните си заместници да направят изчисления колко ще струва провеждането на референдум и премахването, а на строителния отдел да изследва сърцевината на монумента. 

"Ясно казахме и в предизборната кампания – няма да бъдем разделител на обществото. Първо трябва да решим много повече въпроси – чистота, транспорт, образование. Мотивирани сме първо да съградим, преди да разрушим. Дебатът е в Общинския съвет, ако кажат референдум - добре. 

Казваме, че ще обследваме и ще преценим какви са икономическите ефекти, кое колко ще струва. 

Личното си мнение съм го оставил вкъщи, като съм станал кмет на града. При срещите с гражданите повдигам темата за Альоша, а те ми казват: "виж първо чистотата на града". 

Тази тема е силно политизирана. Социологията я поставя на 4-5-6 място" - каза, Димитров.



Още по темата: общо новини по темата: 115
12.04.2024 »
02.03.2024 »
27.02.2024 »
23.02.2024 »
23.02.2024 »
23.02.2024 »
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Така се бяга от отговорност. По тази логика, спрете и всички пари за култура, тя не е важна. Затова сме на това положение - първичното е по-лесно за разбиране, защо да изграждаме мислещи хора.
0
 
 
Този паметник е издигнат от комунистите. Отрочетата им с кърваво червен произход искат да, го махнат, за да забравим дупедавството на техните бащи и деди. Да забравим за убийствата без съд и присъда. Христо Иванов, Ивайло Мирчев, генерал Табуретката искат да изперат миналото си, както изпраха Шиши и Бохо. Премахването на историческата памет е само в полза на синовете и внуците на кърваво червените комунисти, които отново искат да ни управляват! Белег на цивилизация е да си пазиш миналото, независимо да ли ти харасва или не! Историята трябва да се помни с дупедавствотло и убийствата без съд и присъда. Иначе ще се повтори от техните деца и внуци като Христо Иванов, Мирчев, Табуретката и другите! Пиша това като човек от репресирано от комунизма семейство и смея да твърдя със самостоятелно мислене.
+1
 
 
Една лизачка от ДеБилите (ДБ), които са новите български фашисти, иска да събаря паметника.... Да ходи да събаря паметника на американските летци убийци на София...Фашистите ВАНДАЛИ, българските отрепки, искат да зачертнат българската история!
-2
 
 
Имало по-важни неща? Какво може да е по-важно от достойнството на един град и неговите жители? Това ли е Пловдив - най-старият град в Европа, с огромно културно-историческо наследство и символът на Пловдив е паметник на армия окупатор? Още по-лошо - в момента паметника е символ около който се концентрират национални предатели, готови да отворят вратата на България за нова окупация, този път фатална за България и всичко българско. Въпросът с Альоша трябва да бъде решен от политик, който е готов да удари по масата, а ако някой ще си оставя мнението в къщи, по-добре да си стои при него.
-2
 
 
Топките си си ги оставил в къщи. Щото без да каже ББ нищо няма да направиш. А той каза...тези паметници са история. Е ти как да вземаш сам решения без собственика на партията която те издигна ;)
-2
 
 
Ако през 1885 г. управниците в Източна Румелия бяха симпатяги спортяги като днешните, Съединение нямаше да има. Щяха да се захванат с по-важни проблеми като някоя кална вада край Орта мезар или калдъръма до някое от тържищата.
-3
 
 
Страхливците са така!!Крият се зад "референдум", лично мнение уж нямат,само и само альошкин със съдраните дрехи и ботуши да стърчи над нас!!СМЕШНИК!!
-2
 
 
Прости хора сте рубладжиите - СССР няма, съветска армия няма, обаче вие продължавате да лижете миризливия съветски ботуш.
+4
 
 
Много хубаво им го казаха на онези от ПП(Продължаваме Измамата), че ако искат да се правят на Българи (защото по всичките си действия се вижда, че са един обикновен чужд слугинаж) могат да започнат работа по изграждането на паметник на Левски на Младежкия Хълм, който е по-висок и ще бъде над всичко. Обаче ПП не искат да изграждат нищо...те просто искат да рушат всичко, което им е руско или не им харесва.
-3
 
 
Червенушките получат оргазъм ! А кметчето ако продължава да тупка топката всички ще разберат че е с руско мислене !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: