ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Тя се завръща!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:39 / 14.01.2024Коментари (0)6783
©
Гери Малкоданска намекна, че е готова да се върне в ефира на Нова тв. Тя все още е в майчинство, но моментът отново да изгрее на екран наближава. Дъщеря ѝ Белла навърши 2 години на 6 януари и синоптичката няма търпение да се откъсне от бебешките неволи и пак да се отдаде на работата си. "Много скоро!", написа тя в социалната мрежа.

Бащата на детето е интериорният дизайнер Алекс Ковачев. Той има и син от Малкоданска, както и пораснала щерка от предишна връзка. Мъжът на синоптичката е луд по нея и угажда на всичките ѝ капризи. Говори се, че даже ѝ е подарил луксозно обзаведен апартамент в престижен столичен квартал по случай раждането на наследника им Лео. Алекс се слави като един от най-добрите в своята област. Той има проекти не само у нас, но и във Великобритания, Германия, Италия, Франция. Финансовото му положение е доста добро, така че може да си позволи скъпи дарове.

Известно е, че Ковачев има дъщеря в тийнейджърска възраст от първата си съпруга Таня, но избягва да говори за това. В светските среди се шушука, че той се разделил с бившата заради чувствата си към Малкоданска, а изоставената жена понесла много тежко разлъката.

Алекс и Гери са заедно от около 7 години. "В социалните мрежи ли си писахме, в ресторант ли се видяхме, не помня... Човек на години съм!", шегува се дизайнерът, когато става въпрос за първата му среща с дългокраката хубавица. Нещата между тях се случили спонтанно и по думите му било любов от пръв поглед.

"Не гледам много телевизия. Знаех за нея само, че е млада, красива и умна. Тя е съвършена съвкупност от много неща. Спечели ме с всичко. Наистина е уникален човек. Не знам да има недостатъци. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е много рядък тип човек", разказвал е  Алекс, който не спира да хвали благоверната си.

Двамата най-много се сплотили като семейство по време на първата бременност на Гери, която преминала доста тежко. Синът им Лео се появил на бял свят по-рано от очакваното, а проблемите започнали още в петия месец. 

"Тогава вече се знаеше, че ще има преждевременно раждане. Кога точно щеше се случи обаче, никой не можеше да каже. Страхът е, че може да родиш детенце, което е под килограм. Страхът е, че то може и да се справи, но не знаеш какви ще са последствията. Не знаеш дали детето ти ще вижда, дали ще те чува, дали ще се развива нормално и дали ще има увреждания. Страхът е голям и най-щастливото нещо в живота ти – раждането, е съпътствано от най-големия ти ужас!", споделяла е синоптичката за перипетиите, които е преодоляла. За щастие, тя имала пълната подкрепата на мъжа си.

"Бях много притеснен за бебето и за Гери. Тя беше 40 дни в болница, не ѝ даваха да мърда. До банята ходеше с инвалидна количка. Беше труден период от живота ни. Събраха се много неприятности наведнъж и продължиха доста дълго време. Ние научихме много неща – открих още причини, заради които да й се възхищавам. Тя прояви невероятна сила и смелост в моменти, в които не се знаеше какво ще стане!", казвал е Ковачев по адрес на половинката си.

Когато малкият Лео се появил на бял свят, родителите му не смеели да се зарадват, защото не знаели дали ще оцелее и дали ще има дългосрочни последствия върху здравето му. Бебето тежало едва 1,200 кг и прекарало в кувьоз близо 2 месеца. Алекс и Гери  имали право да го виждат по половин час на ден, но това време било крайно недостатъчно. За щастие, детето вече е на 5 години и се развива нормално, припомня HotArena.

Втората бременност на Гери преминала доста по-леко, дори си позволявала да пътува със самолет на далечни разстояния. Хубавицата все още е в майчинство, но вече няма търпение да се върне на екран, както направи колежката ѝ Никол Станкулова. Двете са близки приятелки и често прекарват семейните си почивки заедно. Дори посрещнаха дружно новата година. "2023-та беше бляскава! 2024-та, чакаме те още по!", надява се Малкоданска.


Още по темата: общо новини по темата: 6099
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/1017 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проектът Модър - Царевец
Поскъпване на хранителните продукти
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: