ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ето каква ще е заплатата на Ники Кънчев, ако седне на стола на "Стани богат"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 14.01.2024Коментари (1)7896
©
Ники Кънчев скоро ще има двоен повод да черпи. Вече излезе информация, че той отново може да води любимото си предаване "Стани богат", което преди години го направи популярен. В същото време е успял да договори такъв хонорар, че няма как да не празнува. Той ще поеме шоуто от сегашния му водещ – Михаил Билалов, срещу 20 бона заплата, пише "Уикенд". 

В Би Ти Ви цяла година търсиха под дърво и камък кой да замести Мишо Билалов в "Стани богат", но не намериха подходящ кандидат. В крайна сметка в телевизията са взели най-естественото решение в този случай, а именно – да поканят човека, когото цяла България от години нарича Мистър Стани богат. Ники Кънчев е първият водещ на шоуто у нас. Поема го още на старта му през пролетта на 2001-а и е негово лице с години. Той е бил забелязан миналата седмица на няколко официални срещи в телевизията. Потвърдил е пред свои близки, че е получил покана да се върне в "Стани богат".

Водещият бил разочарован от Нова телевизия, която спря неговата викторина "Голямото преследване" само след един сезон, за да върне в ефир изтупаното от праха предаване "Сделка или не" с Ненчо Балабанов. Шоуто с въпроси имаше добър рейтинг и журналистът не получил логично обяснение за причината да бъде свалено. Обещали му, че ще е на екран с друго предаване, но до момента това не е станало.

Последният удар дошъл с новогодишната програма на Нова. Първоначалната идея била да я водят Гала и Ники Кънчев, но в последния момент било решено вместо него до звездата от "На кафе" да застане футболистът със слаби ангели Валери Божинов. Когато разбрал за това, Ники взел окончателно решение да си тръгне от медията и да се присъедини към Би Ти Ви като новия-стар водещ на "Стани богат".

Журналистът е бил домакин на предаването за последен път преди близо 10 години. Последният излъчен епизод с негово участие е от 30 май 2014-а по Нова телевизия. Следва 4-годишна пауза, а през 2018-а "Стани богат" изгрява в бнт. Водещ вече е Михаил Билалов. Той остава в предаването и когато 3 години по-късно го местят в Би Ти Ви, но от повече от година се говори, че му търсят заместник. Миналото лято за мястото му пробваха няколко популярни личности, които участваха в специални благотворителни епизоди на шоуто. Това бяха историкът и бивш министър на културата проф. Петър Стоянович, актьорът Даниел Цочев, журналистът Георги Милков, тв звездата Мария Силвестър, писателят Иво Иванов и водещият на "Тази сутрин" Златимир Йочев. Иво Иванов е бил на косъм от целта, но все пак го отхвърлили, защото решили, че не стои достатъчно авторитетно на екран. Мария Силвестър пък беше обявена като първата жена-водещ на предаването на Балканите. Зрителите обаче разкриха, че това не е вярно. Първата всъщност е била в Румъния.

Никой от тези кандидати не беше одобрен за постоянен договор с куиз шоуто, така че Билалов изкара още една есен в него. В момента текат повторения на стари, вече излъчени епизоди, които той води. В същото време телевизията е обявила кастинг за участници в нов сезон, чиито снимки предстоят. Очаква се те да бъдат с новото-старо лице на предаването Ники Кънчев. С 20-те хиляди лева заплата, които той е успял да договори, най-вероятно ще го гледат под лупа, така че няма да има право на грешки. В същото време в телевизията не искали да се лишават и от Билалов. Там се чудели какво предаването да му измислят, за да го запазят като лице с много фенове, което вдига рейтинга.

С новоназначения програмен директор Апостол Пенчев, който ръководеше Би Ти Ви и преди десетина година, прави тотално преразглеждане на програмите, така че такива предавания без водещи в момента не липсват. Въпросът е кое от тях ще бъде подходящо за Билалов. Говори се, че самата рокада на звездите в "Стани богат" е станала по идея именно на Пенчев. Той бил амбициран до една година да върне на Би Ти Ви първото място в тв класациите у нас, вадейки я от летаргията, в която е изпаднала напоследък.

Новият тв сезон в Би Ти Ви се очертава много силен с два български сериала, стартиралото още на Нова година предаване "Кой да знае?", завръщането на "Денсинг старс" и "Аз обичам България", а съвсем скоро – и със завръщането на Ники Кънчев. Същевременно в Нова телевизия се забелязва умора и нелогични управленски решения, така че е много вероятно това да се отрази в най-скоро време и в рейтингите на медиата.


Още по темата: общо новини по темата: 6091
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/1016 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Затова въпросите още 156 години ,от днес,без празници и уикенди.....както е казал АНГЕЛ.....ХАХАХАХА...,ще са 100,200,300 лева.....и в сделката 10,20,50 стотинки
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Преброяване на населението 2021 година
Детско-юношески футбол
Втора лига сезон 2023/24
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: