ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Тежък дуел определя победителя във "Фермата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:26 / 05.12.2023Коментари (0)2272
©
До финала на "Фермата: Нишката на живота“ на 8 декември остават броени дни и всяка раздяла с участник е болезнена.

След тежко и емоционално гласуване "Канатица“ се сбогува със съотборничката си Лилия Ел Абани. Собственичката на автокъща, която сама отглежда трите си деца след загубата на съпруга си и месеци наред показваше несломим дух в стопанството, си тръгна с достойнство на метри от последната права.

"Не ме е яд че напускам "Фермата“, а че не можах да заведа отбора си до финала. Аз съм силна жена и ще продължа пътя си. В предаването създадох ново семейство, а да имаш ново семейство е чудесно! Ще запомня сплотеността ни. Чувствам се щастлива и заредена“, каза Лилия, която пристигна от Уинчестър, САЩ в село Боснек, за да опита вкуса на приключението и да си припомни българските традиции.

"Канатица“ гласува срещу нея след края на тринадесетия, последен редовен отборен елиминационен дуел, в който Лилия и футболистът Костадин Велков се състезаваха за "червените“. Двамата се противопоставиха на сервитьора Андрей Стефанов и студентката по право Линда Бонева от "Елбетица“ в момента, в който "Канатица“ водеше с девет пендара в генералното класиране. Пред тима имаше три опции - да запази първенството си, да се примири с равенство или да загуби с всички произтичащи от това последствия.

Дуелът се оказа абсолютно непредвидим. В първата женска индивидуална битка за един пендар Линда беше по-бърза от Лили при отмотаването на въже от дървени стълбове и рязането на филии от греда, и "Елбетица“ поведе с 1 на 0. Втората битка за два пендара постави на изпитание бързината и нервите на Андрей и Костадин.

Футболистът взе преднина при пренасянето на тежки чували през пирамида от стъпала, но сервитьорът се справи по-бързо с втората част от изпитанието - редене на пирони върху опъната тел, а "Елбетица“ отчете резултат 3 на 0. След неуверения старт "Канатица“ догони зеления тим в третата битка за три пендара, в която участниците трябваше да освободят стълба от верига, да "ловят“ със зъби ябълки в бъчва с вода и да режат греда с трион с два края. В този сблъсък червените бяха по-бързи с около минута и изравниха резултата.

Тестът с въпроси от Алманаха предизвика поредния обрат и показа огромната сила на знанието. Линда постигна забележителен резултат като даде шест верни отговора на шест въпроса и така донесе още четири пендара на "Елбетица“. Петата битка за пет пендара изправи на нокти и участниците, и водещите, и зрителите, защото залогът в нея беше огромен.

При рязането на гредите на противника Андрей убедително изпревари Костадин, а Линда беше по-точна в стрелбата. Победата в дуела заслужено отиде при зелените, а червените бяха принудени да се разделят с един от играчите си. "Елбетица“ обаче не само спечели на Арената, а с натрупания актив се изравни по пендари с водача във временното класиране "Канатица“.

След този резултат във вторник, 5 декември, ще се разиграе последният отборен дуел. В него ще участват една жена и двама мъже от всеки тим. От "Канатица“ сигурен играч е учителката Теодора Тръндева, а от "Елбетица“ са сервитьорът Андрей Стефанов и земеделецът Георги Георгиев. Останалите попълнения тепърва ще станат ясни. Победилият тим ще изпрати всички свои членове на финала. Падналият ще се сбогува с един от съотборниците си, а оцелелите ще влязат в елиминационни битки помежду си.


Още по темата: общо новини по темата: 6090
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/1015 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Преброяване на населението 2021 година
Детско-юношески футбол
Втора лига сезон 2023/24
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: