ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Ботев благодари на феновете за подкрепата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:34 / 09.09.2010Коментари (96)10127
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив изпрати отворено писмо до феновете на клуба публикувано в официалния сайт на "канарчетата", предаде репортер на Plovdiv24.bg. В него те благодарят на феновете за подкрепата и ги призовават да продължат да се държат по същия начин, без да използват бомбички и агресия по стадионите. Ето и писмото:

Уважаеми ботевисти,

обръщаме се към Вас, за да Ви благодарим за безрезервната и мощна подкрепа, която давате на "Ботев" Пловдив от началото на футболния шампионат. "Ботев", това сте всички вие, които оставихте в миналото мрачното и безнадеждното, заменяйки ги с огромна любов и вяра в бъдещето. Вие доказахте и продължавате да доказвате, че Пловдив заслужава своя горд и силен "жълто-черен" отбор!

Цяла България става свидетел на уникалната обич, която изпитвате към своя "Ботев". Нито стартът от "В" група, нито изцяло новият отбор, който продължаваме да градим, не намали вашата привързаност към институцията "Ботев" Пловдив!

Стадион "Христо Ботев" вече не е същият! Вие направихте така, че на футболистите да им порастнат криле, да се раздават в името на емблемата, а Пловдив да бъде отново усмихнат!

"Ботев" ще има нужда от Вашата подкрепа във всеки един момент, защото клуб и публика винаги са били едно цяло тогава, когато са се ковяли успехите.

Призоваваме всички Вас - нашите привърженици, да подкрепяте "Ботев" по начина, по който го правите досега. Без бомбички, без агресия и омраза. Тези неща повече нямат място сред нас. Те вредят на реномето на нашия велик клуб. Надяваме се, че всички, които са изразявали обичта си към "Ботев" по подобен начин, вече са разбрали, че да си привърженик на "Ботев" Пловдив е огромна отговорност.
Всички наши гостувания се превръщат в празник за града-домакин. Нека всички наши привърженици бъдат част от този празник и да допринасят за колорита с европейско поведение!
Патронът на клуба, неговите основатели и поддръжници през годините, ни задължават да бъдем достойни техни наследници.


"Ботев" на Пловдив отново е "Красота, вяра, борба"! А вие, привържениците на легендарния клуб, доказахте и сигурни сме ще продължавате да доказвате, че от него наистина няма по-голям!

С уважение и благодарност:

Управителен съвет на "Ботев" Пловдив







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Todor Bekirov
премахни филтъра

+25
 
 
Неще умре неще умре една любов в едно сарце едно любов КАНАРИТЕ,неще умре неще умре.И мъката и радоста ще споделиме на света и нищо няма да ни спре,неще умре неще умре
на 09.09.2010 г.
-28
 
 
Нали феновете и ръководството бяхте едно? Кво стана, сега самите си благодарите на себе си, че сте отишли да си гледате мача, колкото и скучен и грозен да е бил.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте как Ботев я прегърна! Огромна "жълто-черна" радост, фенове нахлуха на терена
Зингаревич: Керкез остава със сигурност! Надявам се да печелим още трофеи!
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: