ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Красимир Кръстев попадна в групата за мача със Загорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 07.09.2010Коментари (36)7251
© Plovdiv24.bg
Краси Кръстев е пред повторен дебют с екипа на Ботев
Наставникът на Ботев Пловдив Марин Бакалов сподели пред официалния сайт на клуба очакванията си за домакинския мач от 5-ия кръг на първенството срещу Загорец (Нова Загора). Той заяви, че нищо друго освен убедителна победа не удовлетворява него и амбициите на отбора.

"Пожелавам си утре да се получи същият празник, като в предишните ни мачове. Предполагам, че отново много хора ще ни подкрепят от трибуните. Нашата задача е да се отблагодаряваме на феновете с хубава игра и много голове. Очаквам за пореден път да се получи страхотна атмосфера на нашия стадион, а на терена играчите да постигнат убедителна победа. Те осъзнават, че всеки мач трябва да бъдат мобилизирани и да не допускат подценяване на противника", коментира Бакалов.

Треньорът на "канарчетата" отново няма да може да разчита на контузените Иван Танчовски и Стефан Костадинов. Последният трябва да мине днес ядрено-магнитен резонанс, за да се изясни сериозността на травмата в коляното му. На последната тренировка преди мача пък ще стане ясно дали Атанас Курдов ще може да играе утре. Нападателят е с натъртено коляно от двубоя с Димитровград и е под въпрос за домакинството на Загорец.

С шанс да попадне в групата за първи път през сезона е Красимир Кръстев. Левичарят бе картотекиран в БФС, а и вече понавакса пропуснатото в подготовката. След днешното занимание Бакалов ще реши дали да го включи в разширения състав.

Марин Бакалов каза няколко думи и за двубоя в Димитровград, който "жълто-черните" спечелиха в заключителните минути.

"Не съм изненадан от това, че победихме трудно. Постоянно повтарям, че почти всяко гостуване ще бъде много тежко за нас, тъй като това е събитие номер 1 за местните хора, където и да отидем. Ние сме длъжни да се справим с това и да печелим мачовете си. Надявам се да момчетата вече да са наясно какво ни очаква извън Пловдив."

Двубоят Ботев Пловдив - Загорец е утре от 17.00 часа на стадион "Христо Ботев". Билетите за мача са на цена 3 лева. Лица до 18 и над 70 години, както и притежателите на абонаментни и членски карти влизат безплатно на стадиона.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Пловдивски_помак
премахни филтъра

0
 
 
Радващо за мен е, че се появиха повече мои съмишленици, които изразяват подозрението си към качествата на футболиста Курдов. Но не само той е проблематичният в нашия състав. Мисля, че и вратарчето ни леко куца, все му вкарват от красиви по-красиви голове: 35-метрови шутове, странични ножици и т.н. при положение, че играем все на една врата.Относно италианците, мисля, че е крайно време някой да се наеме да ги върне в отбора. Може би ще взимат малко пари, но поне ще са редовни, а не както при Христолов. Четох им интервюта на момчетата, с огромна носталгия и любов са напуснали Пловдив. Боготворят ни. Влюбили са се в града и публиката. Специално Морини беше играч номер 1 в България. Нека се помисли върху това.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пет мача на Ботев до края на сезона са в делнични дни
Ботев предлага нов договор на острието, което възвърна формата си при Керкез
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: