ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив Пловдив не успя да победи шампиона в празник на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 22.08.2010Коментари (136)18842
Локомотив Пловдив не успя да победи шампиона на България Литекс Ловеч у дома, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Въпреки добрата си игра, "смърфовете" стигнаха само до 2:2 срещу ловчанлии, като могат да съжаляват за изпуснатата победа. Двубоят бе доста динамичен, Локо успя да обърне от 0:1 до 2:1, двата тима направиха много пропуски, а на трибуните "черно-белите" фенове отново доказаха, че са винаги с отбора си с красива хореография с димки и факли.

Срещата започна доста неприятно за Локо. След няколко минути на опознаване на съперника, Литекс успя да открие след гол от центриране. Още в шестата минута Христо Янев изсипа топка в наказателното поле, която Нифлор засече и не остави шансове на перфектно пазилия през този мач Флориан Лучини за 0:1.

Локомотивци обаче не се отказаха и продължиха да играят агресивно и нападателно. Така съвсем логично се стигна до 13-ата минута. Тогава Юнес Бенжелюн уцели горната греда, но в добавката Здравко Лазаров бе оставен сам и отблизо не сгреши за 1:1.

В следващите минути двата тима продължиха да търсят победата, като бяха близо до
гола, но и двамата вратари бяха на ниво и не грешаха. В 38-ата минута обаче стражът на Литекс бе безпомощен пред Базил дьо Карвальо. Той успя да се измъкне от защитата и сам срещу Виничиус го финтира красиво и вкара за 1:2.

За съжаление на феновете по трибуните обаче само две минути по-късно Литекс изравни. Сандриньо остана сам в наказателното поле при една атака през центъра и не сгреши срещу Лучини за 2:2. Малко по-късно Нифлор пък удари греда след удар с глава при едно разбъркване.

Малко преди края на полувремето в сектора с най-върлите привърженици на Локомотив стана инцидент, при който част от посетителите на стадиона се разбягаха, а полицията трябваше да осмирява страстите. Един от феновете на Локо дори бе арестуван.

След почивката играта доста се успокои. Двата тима понамалиха оборотите и пробваха повече центрирания и далечни удари. Любимецът на агитката на Локо Христо Златински опитваше най-често и бе доста близо при един пряк свободен удар, но в крайна сметка нямаше достатъчно късмет. Така двубоят завърши 2:2 и Локомотив остана в подножието на върха след Черноморец Бургас и Левски.
Още по темата: общо новини по темата: 15
25.08.2010
23.08.2010
23.08.2010
22.08.2010
22.08.2010
22.08.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на баи иван
премахни филтъра

+14
 
 
Честито локомотивци, само така продължаваите и за напред аз съм от ботев, но искам всички пловдивски отбори да са на наи-отгоре в класирането хаиде със здраве
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: