ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Марта Вачкова претърпяла операция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:08 / 13.08.2023Коментари (0)43251
©
Марта Вачкова чукна 64 години на морето. Тя посрещна празника на яхта в компанията на приятели. На снимките, които актрисата сама публикува в мрежата, се забелязват Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева. Екранната сестра Жекова от сериала "Откраднат живот" е заголила бедро на лодката, а житейският ѝ партньор Владо Пенев най-накрая е махнал побелялата брада, с която приличаше на Дядо Коледа. 

Известно е, че Вачкова е почитателка на нудизма, но вече внимателно подбира къде се пече дибодюс. Когато е на море в България, тя предпочита да си слага банския, за да не става отново жертва на папараци.

В продължение на години Марта се бореше неуспешно с наднорменото тегло, но вече се е примирила, че няма как да изглежда като манекенка. Въпреки това, тя полага грижи за здравето си и редовно си прави изследвания, за да се увери, че показателите й са в норма.

"Оперираха ме заради дискова херния. Докато снимах "Откраднат живот", непрекъснато отлагах, но когато свършихме със снимките, успях да вместя и това в графика си. Много съм доволна, че отметнах този проблем, защото живеех с жестоки болки. След това си направих всякакви изследвания, за да се успокоя, че всичко е наред", споделяла е най-добрата приятелка на Владо Пенев.

Актрисата обръща внимание и на външния си вид, доколкото е възможно. Тя се подлага на разкрасителни процедури в популярен салон. Там професионалистите се грижат за нея, правят ѝ хидратиращи маски за лице и опъват кожата ѝ.

Вачкова се старае да е свежа и лъчезарна за Владо Пенев, с когото са неразделни. Известно е, че артистите са били гаджета като студенти, а в по-зряла възраст са се преоткрили. Звездата се сближила отново с колегата си след тежката раздяла с бащата на дъщеря си – Радко Миладинов. Сега тя е в много лоши отношения с бившия си. Той никога не е проявявал интерес към щерка си и актрисата е отгледала момичето сама.

Вачкова и Миладинов бяха семейна двойка около 8 години. Запознати твърдят, че за това време той често си изпускал нервите и се държал зле с нея. Приятелите ѝ я убеждавали да го зареже, но актрисата таяла надежди, че нещата между тях може и да потръгнат. Дори появата на детето обаче не успяла да ги сплоти.

Когато Марта напуснала бившия си, той започнал да я притеснява по телефона и да ѝ създава различни спънки в отглеждането на дъщеря им. Не желаел да подписва декларация, позволяваща на момичето да пътува в чужбина, в същото време бягал и от финансова отговорност - не плащал пукната стотинка за издръжка. Оттогава Вакочва не искала да вижда Радко даже и на снимка. Ядосвала, че някога е имала отношения с него. Не съжалявала единствено за появата на щерка им Рада, която е най-голямата ѝ радост, пише Hot Arena.

Въпреки че не случи на мъж като по-млада, Марта успя да изгради крепка дружба с колегата си Владо Пенев, който днес е най-добрият ѝ приятел и спътник в живота. "Трябваше да родя дете от Владо, той е сродната ми душа. Тогава бях студентка – малка и глупава. Мислех, че ми предстоят някакви страшно важни неща, но сбърках. Всеки прави грешки! Така или иначе, сега Владо е най-близкият ми човек", разказвала е екранната сестра Жекова.

С днешна дата Марта Вачкова и Пенев изглеждат много щастливи заедно. Те непрекъснато са по курорти  – и в България, и в чужбина. Двойката обожава да се среща с приятели и да се забавлява. "Вие живот си живеете!", пишат почитатели на звездите в мрежата. "Мартинче, не прекаляваш ли малко, а?’, коментира шеговито близката ѝ приятелка Катето Евро, която също не пропусна да я поздрави по случай рождения ден.


Още по темата: общо новини по темата: 6086
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/1015 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: