ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Караславов: Искам и Локомотив да изпадне, да има дерби с Ботев в Б група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:32 / 15.05.2010Коментари (57)4897
©
Българският защитник на Грьойтер Фюрт Асен Караславов вече три години играе в Германия, и планира да остане там още време. Наскоро той подписа нов договор с немския тим, и през следващия сезон ще се бори с него за промоция в елита.

„При мен нещата са нормални. Последния мач не играх заради разтежение. Имах договор до 2011, но го продължих сега до 2013. Това е много радващо за мен. Не знам дали е имало интерес към мен от други отбори," каза в специално интервю за Гонг Караславов.

„Ние първия полусезон бяхме много зле, смениха треньора, дойде нов. Сега се запазва отбора, не е като преди, когато си отиваха и идваха поне по пет-шест. Тази година не е така и другата година ще се борим за влизане в Бундеслигата," сподели целта на Грьойтер Фюрт бранителят.

„Мисля, че съм се представил на ниво, и впечатлението за българите е добро тук," обясни още Караславов и добави за новия треньор на ЦСКА:.„Тук говорят много добре за Павел Дочев. В моя отбор се коментира дори, четат в Интернет, коментират, че е отишъл в София. По принцип всички говорят много добре. Имаме и две момчета от Падерборн, и те казват, че е много добър треньор."

„Не съм се чувал с никой от националния отбор. Той си преценява кого ще вика. Ако ме повика, ще се отзова, но засега няма нищо. Чувствам се в добра форма," лаконично коментира темата „национален отбор" той.

По въпроса за първия отбор в кариерата му, Ботев Пд, и проблемите на клуба, Караславов сериозно се разпали: „Следя какво се случва в Ботев, винаги ще бъда за Ботев. Това е много жалко, което се случва. Надявам се тази организация да направи нов отбор и след една година да се върне в "А" група. Феновете и целият град го заслужават. Христолов, още докато аз бях там, започна да съсипва отбора. Той по такъв начин постъпи с мен, и затова аз отидох в Славия. Още оттогава започна това, очакваше се да стане, изгони не само мен, а и много други момчета."

„Следя винаги, когато мога българското първенство. Според мен има израстване, всеки бие всеки, ето дори Своге би Миньор. Когато се тренира добре, когато се работи, има израстване. В Миньор е така, с млад треньор като Тони Велков. И Берое също, млади момчета, амбицирани, работят добре с Илиан Илиев, и взеха Купата. Въпреки финансовите проблеми, отборът играе и печели Купата. Значи има някакво израстване, което е добре," коментира защитникът за развитието на родния футбол.

Поне в отбора на Грьойтер Фюрт никой не говори за финансовата криза:„Не се усеща кризата тук. Моят отбор няма никакъв проблем. Даже бе един от първите, които взеха лиценз. Няма проблем тук."

„Аз ставам на 30 години, мисля, че още ми е рано да завършвам кариерата си. В България бих играл само за Ботев и Славия. В Славия се работи много професионално, а Ботев естествено ми е на сърцето," добави Караславов за бъдещето си.

Конкретно запитан за двубоя между Славия и Локомотив Пд, спечелен по съмнителен път от „смърфовете", Караславов отново отговори разпалено:„Аз ако бях, щях да се опитам сам да победя Локото, лично. Много наказани и контузени, но по принцип трябваше да бият. Аз поне така исках, да може Локото да изпаднат, да има дерби с Ботев."

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на НОВАТОРА
премахни филтъра

0
 
 
АМИ АКО ПОЧНАТ ОТ В ГРУПА БОТЕВ ТАМ ЛИ ТРЯБВА ДА ОТПАДНАТ ЛОКО ЗА ДА ИМА ПЛОВДИВСКО ДЕРБИ ... СПОРЕД ПАПАГАЛА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът прие ботевистите и им благодари за емоцията, фонтанът пред общината бликна в жълто
С плакат "Густо майна" започна шествието на феновете на Ботев, Попето и Балтанов са начело
Наказаха Керкез и двама от героите във финала, общата глоба за Ботев е 13 250 лв.
Строителите на "Колежа": Страхотно представяне и заслужена купа!
Ботев обяви маршрута на "жълто-черното" шествие
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: