ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Вятърът разкъса част от временната мембрана на козирката на стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 28.03.2023Коментари (54)26573
© Plovdiv24.bg
Ураганният вятър снощи разкъса част от временната мембрана на козирката на стадион "Христо Ботев", научи ексклузивно Plovdiv24.bg. За инцидента призна и Илиян Филипов, чиято компания довършва в момента съоръжението. Повредата е била отстранена днес сутринта.

"В момента за козирката над централната трибуна има монтирана временна PVC мембрана, с която трябва да направим отводняването на покрива към улуците. Тази временна мембрана на места имаше разкъсвания – това е станало вчера вечерта или през нощта. Тези разкъсвания днес сутринта бяха отстранени", заяви за Plovdiv24.bg Илиян Филипов.

"На 15 април от Швеция очаквам много висок клас ламарина, с 350 гр цинк и 50 микрона и PVC покритие – това вече е оригиналният покрив на конструкцията, която е изцяло гладка и е точно както от снимките на проекта, които всички привърженици очакваха", уточни още пловдивският бизнесмен.

Илиян Филипов гарантира, че за предстоящия мач срещу Левски ще бъде монтиран и първият слой от покритието на козирката над Трибуна Изток. Вече е доставена необходимата за това ламарина и се чака подходящи метеорологични условия.

"За днес имаше организирана монтажна бригада, но в този вятър е абсурд да се работи. Следим времето – за утре също го дават ветровито, около 9 метра в секунда е прогнозната стойност на вятъра. За четвъртък прогнозата е такава, че би позволила да започнем. Покритието на източната трибуна е част от втория етап на строителството. Аз поех ангажимент пред феновете, че ще направя покритието с първия пласт ламарина, все пак те искаха да има повече акустика за първия мач срещу Левски. И съответно, след като подпишем анекса, ще продължа с останалите слоеве", заяви още за Plovdiv24.bg Илиян Филипов.

Той бе категоричен, че до петък (31 март) ще бъде готова цялата инфраструктура около стадион "Христо Ботев".
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 2811
премахни филтъра

-2
 
 
Спомням си, преди години, седмици след откриването на прехвалената база в Коматево подобна буря събори оградата. Оказа се, че оградата не е направена, както трябва. Сега по случайност или не, мембраната на козирката. Е, Плейна хитро покри издънката. Със сигурност подобни "дребни" проблеми ще изникват тепърва. Не го казвам от злоба а от яд че се дадоха толкова милиони за два стадиона единия от които с куп строителни кусури, а Пловдив е залят от куп належащи, но нерешени далеч по-важни проблеми.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: