ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мартин Камбуров: Аз съм локомотивец и винаги ще искам отборът да побеждава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:59 / 22.03.2023Коментари (11)3776
© Instagram
Легендата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров сподели мнението си за градското дерби срещу Ботев, завършило 1:1 в "Коматево". Голмайстор №1 за всички времена в родния елит коментира и ситуацията по високите етажи в любимия си клуб от "Лаута".

"Предпочитах Локомотив да победи, но с оглед на нещата и развитието на срещата и точката е добре дошла. Все пак мачът се игра на базата в Коматево. Това е един от онези мачове с голямо напрежение. Като цяло първото полувреме мина под диктовката на Локо и отборът имаше по-изгодните ситуации, за да отбележи гол", започна пред "Мач Телеграф" коментара си мартин Камбуров.

Ето какво още сподели Императора:

Ботев направи една добра контра в края и поведе. Радващото е, че бързо успяха момчетата да се вдигнат и да върнат попадението. Определено доста добра реакция на тима. През първата част на двубоя имаше повече ситуации и Локо можеше да поведе още преди почивката.

На Локо им трябват точки, за да са в първата шестица. Ботев няма да бъдат застрашени от изпадане, но нямат и шансове да стигнат до Топ 6. По-маловажен беше този мач за "жълто-черните". Но като цяло в дербито, класирането не се гледа. Няма голямо значение кой отбор, в каква форма се намира. Това е непредсказуем двубой.

Моментната форма не е от значение. Играл съм го този мач много пъти. Влизал съм и като фаворит и като аутсайдер. Никога не е било от значение кой на какво място е в класирането.

Не съм аз човекът, който да покаже грешките на двата тима. Има си треньори и те ще направят по-обстоен анализ и къде са допуснати грешки по време на мача. Аз се наслаждавах на срещата, подкрепям Локомотив и исках да видя победа за отбора. С оглед на това как се разви мачът и равенството е добре. Сега идва дълга пауза. Всички отбори първо ще гледат да възстановят контузените, ако имат такива. Треньорите ще имат време да поработят с футболистите и ще се опитат да изгладят някои неща, които не им харесват. По време на паузата играчите ще имат време да се синхронизират.

Като локомотивец, винаги ще искам Локомотив Пловдив да побеждава и да е колкото се може по-напред в класирането. Реално погледнато, като имаме предвид моментното състояние на другите отбори, както и финансовото им, първите три места изглеждат ясни. Левски вероятно ще са четвърти в класирането. Но и те допускат грешки. След третото място, между всички други отбори борбата ще е доста жестока до последно. Ще бъде интересно.

Който и да е в Локо, няма да му е лесно. С двама босове и текучество на футболисти. Едни си тръгват, а други идват. Доста е сложно за всеки треньор тази обстановка, а не само за Александър Томаш. Мисля, че той се справя добре.

Отборът е в първата шестица, което според мен е максимумът на фона на цялата ситуация. Локомотив си е на мястото. Нормално е да има и по-слаби мачове и по-добри. При това текучество и смяна на футболисти е нещо нормално и се справят добре. ЦСКА 1948 взеха Карагарен и Умарбаев, а те бяха сред основните играчи. Но те взимат най-добрите български футболисти от всички отбори. Могат да си позволят много играчи. Локо през това време трябва да търси техни заместници. Играят и млади момчета и представянето е напълно нормално.

В някои мачове губят, а в други изненадват с игра и побеждават. В някои други срещи, когато очакваме да победят, правят грешки, но това е най-нормалното нещо и мен не ме учудва. Мога да кажа, че съм доволен, защото Локо е в първата шестица.

Не съм в отбора, но от това което чета, е интересно. Двама президенти, двама-трима директори, доста хора са. Феновете също изразяват позиции. Доста е напрегнато, но винаги е било така в Локомотив. Сега със сигурност е още по-тежка ситуацията и има напрежение. Нормално е и всички, които са играли и работят в отбора трябва да свикнат с него. Няма един човек, който да определя всичко, а е малко по-сложно.
Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
20.03.2023
19.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Poco loco
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: