Кметът с любопитен коментар на предложението за нови 6 млн. лева за "Колежа"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
12:53 / 15.03.2023
7456
Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира днес взетото решение на общинска комисия да се направи предложение за отпускане на още 6 млн. лева за стадион "Христо Ботев“, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ако въпросните средства бъдат отпуснати, очакванията са те да са достатъчни за окончателното завършване на съоръжението, за да може то да получи четвърта категория от УЕФА.

Защо питате мен? Аз изпълнявам решенията на общинския съвет. Щом комисията го иска ... Нали затова направихме тази комисия – да завършим стадионите. Така че вървим в правилната посока и спазваме закона. Ще поживеем, ще видим.

Вие правилно предположихте, че и от Локомотив е възможно да поискат също 6 млн. лева и ме питате как ще издържи бюджетът. Трябваше оттам да започне вашият въпрос, но го обърнахте. Няма нищо", заяви Здравко Димитров.

"Относно възлагателното писмо. Когато ми бъде представено за подпис, тогава. Аз не бавя, на бюрото си никога нямам задържана поща. Това го знаят хората, с които работя. Щом е готово - веднага. Пак повтарям, ще спазваме закона, както е било и досега", добави кметът на Пловдив.

Гледайте в прикаченото видео след 41,30 мин. целия коментар на Димитров по темата!



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).