ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шефовете на Локо с важно изявление за селекцията, акциите на Крушарски и целта пред Томаш
Автор: Стойчо Генов 18:03 / 03.02.2023Коментари (25)8820
©
Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Лъчезар Димитров и новият спортен директор Красимир Петров говориха пред медиите след края на днешната контрола срещу Марица, спечелена от черно-белите с 2:1. Двамата шефове разкриха интересни подробности са селекционната политика в клуба, както и за ситуацията с бившия собственик и все още основен акционер Христо Крушарски.

"Нещата малко се преекспонират. В крайна сметка в един клуб е нужна и ротация на футболистите. Не винаги селекцията е сполучлива. Може да решиш да смениш играч, който си го взел преди 3 или преди 5 месеца", започна експозето си Лъчезар Димитров.

"Г-н Крушарски има 50 процента от акциите, а другият собственик – също 50 процента. Ако седнат и се разберат, че г-н Крушарски иска да се връща в управлението, няма проблем. Уставът е направен така, че 75 процента от акционерите могат да вземат решение за смяна на управителния съвет. Така че те двамата трябва да го решат това. Аз и моите колеги в момента представляваме другият собственик. Имахме договорка и подписан документ да изплатим останалите 50 процента на г-н Крушарски. Но когато взимаш някакво решение, свързано с финанси, изхождаш от това кое е най-целесъобразно от икономическа гледна точка – това мога да кажа сега", допълни още Лъчезар Димитров.

"Карагарен ми е слабост. Към него съм се обръщал като към син. Но той вече е постигнал максимума. Няма как от него да искаш 200 процента, след като вече е дал 100 процента за клуба", каза още изпълнителният директор на Локомотив.

"Много се изписа, че продаваме, а ние всъщност привличаме много повече. Няма нищо притеснително. Искаме да привличаме млади и перспективни футболисти от България и от чужбина, за да може да вдигнем нивото на Локомотив", на свой ред обяви и Красимир Петров.

Гледайте в прикаченото видео всичко, което казаха Димитров и Петров в залата за пресконференции на "Лаута"!

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на MEH
премахни филтъра

0
 
 
Стиксе,Дон Кинг,Путане,чичо Дельо и останалата сган,няма ли да напишете нещо,да коментирате вашия си отбор..оооо,не,няма,вие сте само в темите за отбора на Пловдив,великият Ботев Пловдив,вие лягате и ставате с него и само това ви интересува..хайде,напишете нещо за разпада на вашият отбор нещастници..!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: