ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев към община и полиция: Бъдете разумни! Ние идваме!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 31.01.2023Коментари (26)10611
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува отворено писмо до заместник-кмета по "Обществен ред и сигурност" Йордан Ставрев, както и до ОДМВР-Пловдив, Общинска охрана - Пловдив и до Военна полиция - Пловдив. В него "жълто-черните" привърженици заявяват, че няма да уважат желанието на институциите протестът на феновете на приключи на площад "Централен".

Бултрасите са категорични, че мирният им протест ще приключи пред сградата на общината на площад "Стефан Стамболов". Както вече информирахме протестът-шествие започва на 1 февруари от 18,00 часа на площад "Съединение".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното писмо на феновете на Ботев:

До Йордан Ставрев – зам. кмет ОРС, ОД на МВР Пловдив, Сектор "Общинска полиция – Пловдив“, ОП "Общинска охрана“, Директора на ТДНС – Пловдив, Директора на "Военна полиция“ – Пловдив

Уважаеми господа,

В отговор на Ваше писмо относно разрешение за провеждане на Протестно шествие под надслов "100% Колежа“ и предложението от Ваша страна същото да приключи на площад "Централен“, бихме искали да заявим, че категорично сме ПРОТИВ възпрепятстване не провеждане на мирния протест, организиран от Сдружение КПБП, Сдружение ПФК Ботев, фондация Жълто и Черно, сдружение Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас с крайна точка площад "Стефан Стамболов“ и изместването на същия на площад "Централен“!

Нашето недоволство е пряко насочено към управлението на общинска администрация на град Пловдив във връзка с изпълнение и контрол на ОП за строителството на стадион "Христо Ботев“ и считаме, че няма по-добро място за изразяване на недоволството ни от площад "Стефан Стамболов“, където още веднъж КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМЕ, че ще приключи мирният ни протест и шествие!

Всякакви опити за възпрепятстване от страна на споменатите по-горе органи ще приемем за явна провокация и желание за ескалация на напрежение от Ваша страна, за които ние няма как да носим отговорност!

Не приемаме като извинение от Ваша страна това, че в същия час ще има друго мероприятие на площад "Стефан Стамболов“ при положение, че същото е планирано за 12:00 ч. на обяд в същия ден.

Всяко потъпкване на желанието на суверена ще ни покаже, че облечени във власт, подкрепяте задкулисието, с което се бори жълто-черната общественост, като в допълнение стимулирате непрозрачност при изразходване на държавни и общински средства!

Бъдете разумни!

Ние идваме!

Само Ботев
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на MEH
премахни филтъра

-1
 
 
А КЪДЕ ТОЧНО ИДВАТЕ? ДА ВИ ВЗЕМА КАФЕ АКО ПРЕД ОБЩИНАТА, А???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: