ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев удари ЦСКА-София в спаринг между дублиращите отбори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:32 / 22.01.2023Коментари (6)2967
Ботев (Пловдив) се наложи с 2:0 над ЦСКА-София в контролна среща при дублиращите отбори. Спарингът се игра на централния стадион в Раковски.

"Канарчетата" бяха по-добрият отбор на терена и заслужено се поздравиха с успеха. Попаденията реализираха Монир Ал Бадарин и Самуел Акере през първата част.

Още в третата минута Емануел Уме се отскубна отдясно по атаката и стреля, но вратарят на червените изби. Последва неточен удар на столичани след корнер, а в 17-ата минута удар на Точукву Ннади мина покрай целта.

В 25-ата минута Уме демонстрира своята скорост и навакса изоставане от бранител, изпревари го и шутира от 15 метра, но по земя и вратарят спаси. В 31-ата минута удар на Даниел Гичев от близка дистанция бе избит от стража с крак.

Натискът на Ботев даде нужния ефект в 34-ата минута. След многоходова акция на "канарчетата" топката се озова в Монир Ал Бадарин, който на няколко метра от вратата стреля и кълбото влетя в мрежата за радост на около 150 зрители.

След по-малко от 180 секунди "жълто-черните" стигнаха и до втори гол. Лъчезар Балтанов центрира от фаул към наказателното поле, където на задна греда Самуел Акере с летящ плонж с глава се разписа за 2:0.

След почивката в състава на Ботев бяха извършени множество смени, като с течение на времето в игра се появиха всички налични играчи. В първите минути двата тима си размениха по един опасен удар от фаул, но и в двата случая топката мина покрай вратата.

В 64-ата минута "червените" бяха близо до намаляване на резултата, но след кратко меле и удар от близо топката по чудо не влетя в мрежата. В 72-ата минута Константин Павлов се отчете с индивидуален рейд, завършил с неточен удар. 

Ботев започна в състав: Мартин Панев, Никола Нейчев, Костадин Татаров, Габриел Златанов, Мирослав Георгиев, Монир Ал Бадарин, Лъчезар Балтанов, Самуел Акере, Даниел Гичев, Точукву Ннади, Емануел Уме.

Резерви: Йордан Костадинов, Ивайло Видев, Иван Иванов, Георги Кущинаров, Добромир Павлов, Максимилиян Симеонов, Константин Павлов, Стилян Стойчев, Никола Гелин, Димитър Балинов, Станислав Петков
Още по темата: общо новини по темата: 175
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
13.04.2024
01.04.2024
30.03.2024
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на campeon2004
премахни филтъра

-4
 
 
Само Ботев Пловдив! Обаче, не знам някой дали се кефи на толкова много кюнци...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: