ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия днес трябва да внимава, ако ще тръгва на път
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 22.12.2022Коментари (0)3943
©
Дневен хороскоп за 22.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Способни сте да дадете най-доброто от себе си и да блеснете с възможностите си на работното място. Не се доверявайте на странични съвети, особено ако ви ги натрапват насила. Неизбежни са конфликтите с вашите началници. Ще се справите с вашето увереното поведение, с което ще заслужите тяхното уважение. Бъдете предпазливи, особено ако се налага да поправяте покривните конструкции точно на празниците и сте извикали майстори! Вечерта прекарайте сред семейството си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

ТЕЛЕЦ 

Бъдете отговорни към вашите задължения, а ако се налага да помогнете на колеги, не отказвайте. Започнете с начинания, които са печеливши за вас. Не рискувайте с инвестиции, ако не сте сигурни в стабилността си.  Ще се радвате на небивал успех, който е причината за колегиална завист. Трудностите са преодолими. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

От една страна имате шанс да успявате на вашето работно място, а от друга сте прекалено податливи на влияние и може сами да се провалите. Не ви съветвам да обмисляте регистрация на ваша фирма в този ден. Не допускайте финансови загуби, заради обещания за прибързани инвестиции. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади. 

РАК

Не се чувствате отпочинали, а ви очаква много работа. Ще ви изненада новина за предстоящи финансови постъпления. Не обмисляйте инвестиции, а преценете какви разходи имате да покривате. С изпълнението на дадените обещанията на вашите делови партньори ще издигнете авторите си и ще получите финансова подкрепа. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

ЛЪВ

Бъдете внимателни, ако ви предстои пътуване. Вашите колеги се опитват да ви развалят настроението. Предизвикали сте ги с нападателното си поведение. Не взимайте важни решения и не подписвайте финансови документи. Не се занимавайте с договори за кредитиране. В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват. 

ДЕВА

Поредните разправии с ваши породени заради имуществени делби ще ви загубят част от времето в този ден. Не забравяйте служебните си задължения. Успехът е с вас именно на работното място. Начинанията са успешни и са от огромно значение за бъдещите ви професионални успехи, но внимавайте да се провалите сами. Вечерта бъдете сред семейството си. Празнувайте сами или с ваши приятели и роднини. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади. 

ВЕЗНИ

Проведете разговорите с вашите делови партньори, с които искате да ги убедите да разширите дейността на вашата фирма. Днес със сигурност ще решат да ви подкрепят. Изобщо не се занимавайте с грешките им и се заемете само с вашите задачи, които са основата на успехите ви. В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия. И не забравяйте, че днес можете да се изявите като добри домакини.

СКОРПИОН

Сутринта ви изнервят лични проблеми. Не е редно да ги споделяте с вашите колеги. Ако разчитате на себе си, успехът със сигурност ще ви споходи. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти на работното си място само защото вие самите сте без настроение. Не пътувайте. Нямате намерение да се извините на интимната си половинка, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза. 

СТРЕЛЕЦ

Спорите за щяло и нещяло с вашите колеги и си печелите тяхната неприязън. Ако искате да се справите бързо със задълженията си не проявявайте ината си. Не се поддавайте на предложение за участие в нови проекти, защото рискувате да загубите част от приходите си, особено при импулсивни решения. В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание според тях, а вие премълчавате, че ходите на йога, за да ги радвате с добрата си форма, мили жени. 

КОЗИРОГ

Натоварват ви с пътуване, които ще стане причина за конфликти на вашето работно място, а и с близките ви. Ако вашите колеги откажат да ви замесят, по-добре е да го отложите. Бъдете предпазливи защото може ваш колега да се стреми да заеме вашето място. Явно заслугата е и ваша. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимната си половинка или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса. 

ВОДОЛЕЙ

Начинания са успешни, ако сте приключили с другите си задачи и не се налага спешно да ги завършите до края на деня. Избегнете с разум трудностите, предимно в отношенията си с вашите близки. Задължително е да бъдете компромисни. Приемете помощ от вашите колеги, ако искате да се справите със задачите си. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви. Сексуалните ви отношения се нормализират. 

РИБИ

За разлика от личните ви отношения, които са в криза, предизвикана от вашите близки, на работното място сте перфектни и впечатлявате вашите колеги с успехите си. Ако имате намерение да сменяте работата си,  можете единствено да обмислите предложението за ново място, което ще ви даде шанс за професионален растеж. Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости с вашите партньори или семейството си, но след като сте хапнали по-рано у дома.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: