ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботевистите: Борим се за цялостна завършена козирка, а не метална конструкция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:06 / 08.11.2022Коментари (48)7051
© Plovdiv24.bg
Обединени фракции Бултрас, Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев излезе с обща позиция към ботевистите. В нея "жълто-черните" фенове разказват за срещата си с бившия премиер Бойко Борисов и за пореден път заявяват позицията си, че ще се борят за това стадион "Христо Ботев" да има цялостна завършена козирка, а не само метална конструкция.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на бултрасите:

Уважаеми Ботевисти,

На 05.11.2022г. в качеството си на председател на политическа партия, която е издигнала управлението на град Пловдив, Бойко Борисов се срещна с представители на жълто-черната общественост на северната трибуна на стадион Христо Ботев. В кратък разговор се опитахме за пореден път да търсим помощ в тежката битка за строежа на нашия дом. Опитахме се да разкажем за безпомощността ни да се борим с бюрократичните прийоми, с които възложител, архитект и изпълнител задушават опитите ни да се преборим за изпълнението на стадион "Христо Ботев“ по проект и най-вече за покритието на всички трибуни с цялостна завършена козирка, А НЕ МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ!

В резултат от тази среща, считано от днес в 14:30 ч., когато е следващата седмична оперативка за строителството на Колежа, а и на всяка следваща, ще присъства строителен инженер, изпратен лично от г-н Борисов.

Пред нас стои целта този човек да бъде запознат с проблемите, които срещаме ежеседмично при комуникацията си с възложител, архитект и строител, отговорни за завършването на стадиона по така мечтания от всички нас проект!

С надежда сме, че подкрепата, която е получило управлението на града ни, ще заслужи своето доверие, защото до момента в качеството им на възложител и контрольор на един от най-важните проекти в града са под всякаква критика и все повече ни карат да пристъпваме към крайни мерки! Доверието е изчерпано отдавна, а то може да бъде върнато само с реални действия преди местните избори следващата есен!

Господа заинтересовани лица, в срещата ни г-н Борисов ясно припомни, че гласуваните 12 милиона на общински съвет Пловдив са за покриването на стадион "Христо Ботев“ с ЦЯЛОСТНА ЗАВЪРШЕНА КОЗИРКА, без това да е свързано, с каквато и да е етапност и без значение от желанията ви да отклоните средства за видео наблюдение, осветление, пожароизвестяване, озвучаване и оповестяване към "правилните“ фирми на завишени цени!

Обединени фракции Бултрас

Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Сдружение ПФК Ботев
Още по темата: общо новини по темата: 792
29.03.2024
29.03.2024
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Railway
премахни филтъра

-1
 
 
Няма по-нахална и изфантазирана пасмина от селяците. Предпоследни в класирането, средно 250 души на мачове ама претенциите - до небесата, типично по помашки. Както вика Стикса - левскарите се молят за една козирка, пък господата помаци и цигани искали четири… чак е смешно! Пролетно време кат’ застине Строежа пак ще гледаме декларации и 25-те човека пред общината. Голям смях ще има общо взето! Най-куриозно е, че Копнежа(ако въобще някога бъде завършен) ще се играе пред празни трибуни. Само помаците могат да направят едно платено гостуване в София, като отборът им бе абсолютен фаворит за спечелване, вследствие на което да си повярват че имат фенската маса за запълване на подобен стадион. Живи и здрави! Нека приказката продължи още време, че на мен и доста хора още ни е безкрайно забавно. ПП. Според мен тия козирки ги искате, за да има повече ехо, че да не е срамно, когато 50-те ви фенчета се опитват да пеят
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: