ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо: Не дърпайте лъва за опашката! Потъпкването на справедливостта води до съпротива!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 23.09.2022Коментари (14)8445
©
Феновете на Локомотив Пловдив, обединени в групата "Бригада Пловдив", излязоха с остра позиция срещу БФС. Повод за реакцията на "черно-белите" запалянковци е програмата на отбора за следващите 8 мача. Само два от тях са в почивен ден, като и двата са извън Пловдив.

Ето какво се казва в позицията на "Бригада Пловдив":

Не дърпайте лъва за опашката!

Броени дни след отмененото абсурдно наказание за Локомотив (наложено в мача с Ботев), ставаме свидетели на следваща подигравка с клуба ни. В следващите 8 мача, Локомотив има едва два, които ще бъдат през уикенда, а часовете, които са сложени за срещите, въобще не съответстват с добрите игри и черно-бялата активизация. За справка - Локомотив е вторият най-посещаван отбор, на своите домакински мачове, от началото на сезона.

Ръководството на БФС нямат една стъпка, която да е в правилната посока, за да видим развитие на футбола в България. Не искаме да влизаме в конспирации, че всичко е целенасочено към черно-бялата светиня, но поредицата от грешки, които са в тотален ущърб на клуба ни, определено ни карат сериозно да се съмняваме.

Твърде много време си затваряме очите за действията срещу Локомотив, съмненията ни са също свързани с това, че г-н Томаш е близък до Димитър Бербатов, който е единствената конкуреция и алтернатива на "трезвения“ председател на футболния съюз.

През годините публиката на емблемата на Пловдив, е била провокирана не един и два пъти, а тези провокации не са довели до нищо добро. Силно се надяваме, че програмата ще бъде променена, защото потъпкването на справедливостта, води до задължителна съпротива!
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на santos
премахни филтъра

+3
 
 
Трябваше да се добави как изпадащ отбор от Коматево, намиращ се на предпоследно място има перфектна програма. Имат един мач през седмицата и той е отложения с цска в Коматево ,но за бележете в 19-30 часа, защо нашия мач със същия цска е от 17:15 само престъпниците от БФС знае. Отбор от топ четири е пратен в немислими дни и часове, а изпадащ отбор е с идеална програма. Истинско престъпление. А най- ясно се вижда как БФС скача на Локомотив в отложения мач, на жълтите в 19 :30 даже и рейс ще хваната след мача от Коматево, а ние ще трябва да работим и да сме на стадиона едновременно...Тия от бфс или ни мислят за вълшебници или целенасочено ни нападат заради некомпетентните си действия с наказанието от миналата седмица! Седна дума- ПРЕСТЪПНИЦИ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: