ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Шеф Силвена Роу с ново предаване, отива при конкуренцията на bTV
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:44 / 18.09.2022Коментари (0)16231
©
Силвена Роу май се кани да се мести в Нова. Това стана ясно в понеделник, когато топ кулинарката изгря на премиерата на новия сериал на телевизията "С река на сърцето". За първи път готвачката се появява на светско събитие, което не е свързано с проект, в който е пряко намесена. Това се смята за знак, че окончателно е скъсала с Би Ти Ви и се надява на договор с конкуренцията. 

Съвсем доскоро Силвена Роу се кълнеше, че никога няма да смени телевизията. "Аз съм момиче на Би Ти Ви, искам да работя там, макар че мога да работя навсякъде", обясняваше бившата членка на журито на "Мастършеф" с присъщото си самочувствие.

Оказва се обаче, че в Би Ти Ви не държат на нея толкова, колкото тя – на тях. След като продаде на телевизията своето самостоятелно шоу "Моето звездно парти" и успя да пласира в ефир един негов сезон, родената в Пловдив готвачка с английски акцент остана без телевизионна платформа. Предаването й изглежда не е имало кой знае какъв рейтинг, защото поне засега не се планира излъчване на нов сезон. Кулинарката се похвали, че вече работи по нов проект с провокативното заглавие "Храна и секс". Тя рязко отслабна и влезе във форма, направи си няколко снимки в оскъдно или липсващо облекло и се държеше така, все едно вече е подписала договор за новото си шоу.

"Уикенд" писа преди повече от месец,  че подобно предаване в Би Ти Ви няма да има. От медията тогава издадоха, че концепцията на шеф Роу е в пълен разрез с консервативния имидж, който тя гони, а новият образ на секс символ, който госпожата се опитва да гради, по никакъв начин не се връзва с телевизията.

Би Ти Ви е поканила на мястото на Силвена победителката в последния излъчен досега сезон на "Мастършеф" – Мария Жекова. Именно тя ще прави новото кулинарно шоу "Вкусът на България". Би Ти Ви съобщи новината официално миналия вторник. Предаването на Мария ще бъде фокусирано върху кулинарните традиции в различни региони на страна ни, производители, които се придържат към старите методи на отглеждане на продукцията си, и автентични рецепти, които не са повлияни от модернизацията. Това ще бъде своеобразно изграждане на кулинарна на България. Ден преди тази информация да бъде официално разпространена, Силвена блесна на премиерата на Нова телевизия.

Тя пристигна на официалното събитие, издокарана в тесен черен клип, който подчертава новата й фигура. Безспорно, шеф Роу изглеждаше много по-добре от преди и беше видимо подмладена. Тя беше в компанията на Александра Богданска – бивша Петканова, която доскоро също работеше в Би Ти Ви, а за партито се беше издокарала в разкопчано сако и прозрачен сутиен. Тя правеше интернет рубрика към музикалното шоу "Гласът на България", докато бившият й мъж – Даниел Петканов, водеше "България търси талант" заедно със Сашо Кадиев. След развода Петканов остана в "Талантите", но рубриката на бившата Петканова беше дадена на певицата Прея.

От начина, по който Силвена Роу позира в компанията на манекенката Богданска, личи, че се чувства поне на нейното ниво по сексапил. Подобно самочувствие винаги се е харесвало в Нова телевизия, която няма проблеми със сексуалната тематика в предаванията си. Известно е, че оттам вече са отправяли покана за работа към готвачката.

Преди време й предложиха да води заедно с Димитър Рачков "Забраненото шоу на Рачков". Тогава тя отказа, защото държеше на мястото си в "Мастършеф". Сега вече този ангажимент е минало и, ако отново има шанс да работи в Нова, най-вероятно ще се възползва. Нейният колега от "Мастършеф" Петър Михалчев, вече се снима в предаването на Нова "Хелс Китчън" заедно с Виктор Ангелов, с когото някога работеха заедно в Би Ти Ви.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: