ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Полицай Иван Елшишки помага на хулиганите-спринтьори да внесат ракетите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 05.09.2022Коментари (14)10854
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с остра позиция за случилото се по трибуните по време на дербито срещу Ботев, спечелено от черно-белите с 1:0.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на Фенклуб Локомотив Пловдив:

На 3 септември 2022 г. в Пловдив се проведе футболната среща между Локомотив и Ботев. На стадиона и по време на прякото предаване по телевизията зрителите станаха свидетели на безчинстването на индивидите в сектора за гости и на бездействието на така наречените органи на реда. При влизането си на стадиона публиката на Локомотив премина през тройна проверка. Очевидно обаче, такава проверка не е била приложена спрямо гостите, които безпрепятствено замеряха с ракети нашата публика и търсеха провокации под благосклонния поглед на униформените служители и по-конкретно на един от тях, Иван Елшишки, за когото отдавна се знае, че подпомага хулиганите-спринтьори при внасянето на забранена пиротехника.

Очевидно никой от полицията не се притеснява от обстоятелството, че лицето Иван Елшишки пряко и умишлено създава предпоставки за инциденти с непредвидими последици. Защото ракетите, попаднали сред публиката на Локомотив, бяха повече от 10 и за щастие нямаше тежко пострадали, защото тогава онези с ракетите просто нямаше да има къде да избягат. Защото ако не бъдат пазени от полицията те са едни обикновени спринтьори. Спаси ги единствено благоразумието на черно-бялата публика.

И докато за никого не беше изненада поведението на примитивите в жълто-кафяво, поведението и бездействието на органите на полицията определено ни изненада. Опитахме да разговаряме с полицаите, докато те наблюдаваха изстрелваните ракети, но в отговор не последва нищо, освен … активно бездействие.

Дава ли си някой от ръководителите на МВР сметка какво можеше да се случи вчера? Кой щеше да бъде виновен? Кой беше удобно "пропуснал“ ракетите в сектора за гости? Кога в МВР ще се проведе вътрешна проверка, която ще установи данни за нарушения? Ако от МВР пак си измият ръцете с удобното извинение "няма данни за нарушения“, нека просто да си пуснат мача от вчера. Явно безнаказаността, осигурена от пагона, дава нужното спокойствие на лица като Иван Елшишки - достатъчно е човек да види как изглежда, за да разбере, че такова лице не трябва да бъде приемано в редиците на полицията – той просто е от другата страна на закона, но ползва защитата на пагона.

Не е ли странно съвпадение, че когато Иван Елшишки "охранява“ публиката на гостите от вчерашния мач, винаги има необичайно много пиротехника, преминала по необясним начин през иначе строгата тройна проверка, изстреляна срещу публиката на Локомотив?

Надяваме се присъствалите на мача министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и шеф на Национална служба "Полиция“ Атанас Илков да са станали свидетели на неадекватността на действията на служителите си и да предприемат мерки виновните лица да понесат съответните санкции.

Преди няколко години в София се наложи публиката на ЦСКА да бъде изведена от стадиона по време на мач с Левски. Вчера това беше единственото правилно действие, което, естествено, полицията пропусна да предприеме.

Кого защитава полицията?
Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
20.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на DDZ
премахни филтъра

-1
 
 
Като стана въпрос за полицаи в тази поредна сърцераздирателна декларация...къде е бившия полицай Качака???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: