Ботев не успя да вкара гол на Янтра, феновете разчувстваха Неделев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
22:06 / 02.07.2022
6215
Ботев (Пловдив) завърши 0:0 срещу втородивизионния Янтра (Габрово) в последната си контрола преди началото на сезона. Спарингът се игра на базата в "Коматево", а приходите от продадените билети ще отидат за хореография в домакинския мач с Апоел (Никозия) от втория кръг на Лигата на конференциите.

Преди началото на спаринга капитанът на отбора Тодор Неделев не скри сълзите си, след като бе приветстван на терена от публиката и обра овациите на феновете.

Футболистите на Ботев подкрепиха контузения си съотборник Станислав Работов, като излязоха на терена с фланелки, с които написаха: С теб сме, Роби!

Още в 9-ата минута Бароан получи отляво и върна топката към границата на наказателното поле. Току стреля от движение, но топката мина покрай гредата.

Малко след това Минков проби и подаде към Бароан, който от точката на дузпата стреля слабо във вратаря.

В 22-ата минута Николай Минков направи голям пропуск. Па Конате проби отляво и центрира към Минков, който на няколко метра от вратата стреля над гредата.

В началото на второто полувреме гостите от Габрово също имаха чудесна възможност да открият резултата. Емил Колев проби отдясно и подаде към Иван Василев. Бившето "канарче" стреля от няколко метра, но покрай гредата в аут.

В 56-ата минута Мохамед Брахими остана сам срещу вратаря на Антра, но също шутира в аут.

Последната добра възможност за жълто-черните бе в 68-ата минута. Току се озова на добра позиция и от 15-ина метра опита удар, но стражът на гостите се намеси добре.

Ботев игра в състав:

Хидайет Ханкич (Георги Аргилашки), Виктор Генев, Атанас Чернев, Па Конате, Роберто Пунчец, Димитър Тонев, Антоан Бароан, Николай Минков, Емануел Току, Точукву Нади, Дилан Мертенс.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).