Валентич: Надявам се много фенове да ни подкрепят в София срещу Апоел

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
09:45 / 16.06.2022
3621
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич коментира от подготвителния лагер в Турция, както и предстоящите два мача от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите срещу Апоел (Никозия).

"Радвам се да видя Ботев сред всички тези отбори. Нашата мечта е да играем в Европейските турнири, а тук няма лесни мачове. Мисля, че от възможните пет отбора срещнахме такъв, който е по средата. Всеки знае, че Апоел Никозия е най-големият отбор в Кипър. Това е предизвикателство за нас. Ще играем пред пълен стадион, това е огромна възможност да усъвършенстваме нашата концепция и да се позиционираме на европейската футболна карта", заяви босненският специалист.

"Хубаво за феновете е, че първият мач ще е тук и се надявам много привърженици да ни подкрепят в София, защото това е нещо ново за тази генерация в нашия отбор. Има много играчи, които досега не са играли в Европа и ще имат нужда от подкрепа", допълни наставникът на Ботев.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Валентич пред клубната телевизия!



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).