Валентич: Не искаме от феновете пиротехника! Съдията спести картони на Лудогорец!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
17:39 / 06.05.2022
5220
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич бе леко раздразнен от действията на съдията Георги Гинчев при днешната загуба на своя тим с 1:2 срещу Лудогорец. Според босненеца реферът е демонстрирал различен критерий при показването на жълти картони и е спестил такива на футболисти от гостите.

Ето какво каза наставникът на "канарите" след края на мача в "Коматево":

Бих обърнал вничание на Българския футболен съюз и на съдийската комисия, че отново всяка ситуация 50:50 се отсъжда в полза на нашия опонент. Днес загубихме голяма част от енергията си заради тези неща. Нямахме и късмет в други ситуации. Искаме да сме много повече като отбор, да сме по-спокойки.

Феновете трябва да ни помогнат. Не искаме пиротехника, искаме да са зад нас. Ако днес феновете бяха на трибуните, щеше да бъде много по-различно.

Ние просто искаме да има феърплей. Днес съдията не повлия директно на мача, но в някои ситуации спести жълт картон на противника. Ние ще се върнем по-силни, ще спечелим третото място и ще играем в Европа другия сезон.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).