ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вижте пропуска на века! Локо с втора поредна грешна стъпка в борбата за бараж
Автор: Стойчо Генов 17:16 / 21.04.2022Коментари (46)9579
Локомотив Пловдив направи втора поредна грешна стъпка на своя стадион в борбата за участие на бараж за Европа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Вицешампионите завършиха 1:1 срещу Берое на "Лаута" във втория мач на Александър Томаш начело на тима.

Димитър Илиев (45+3. дузпа) се разписа за черно-белите, но в добавеното време направи фатален пропуск от бялата точка. Стив Фуртадо (26) бе точен за гостите.

Така "смърфовете" останаха на седмото място във временното класиране с актив от 36 точки, колкото има и Берое.

В 11-ата минута Бирсент Карагарен бе изведен в чиста позиция и нахлу отдясно в наказателното поле. След това обаче вместо да шутира, избра да пусне пас назад. Топката все пак стигна до Димитър Илиев, който бе препънат в наказателното поле от Енчев, но реферът Ивайло Стоянов - Сватбата прецени, че няма дузпа.

Четвърт час по-късно Берое откри резултата. Атаката тръгна от Фал, който подаде към Тунгара. Последва подаване към Фуртадо и той с едно докосване преодоля Илко Пиргов за 0:1.

Малко след това зрителите на "Лаута" станаха свидетели на шокиращ пропуск на века. Димитър Илиев изведе Александър Василев сам срещу вратаря Ганев. Халфът го преодоля и след това пусна по земя към Венсан Марсел. Французинът бе абсолютно сам един метър пред голлинията, замахна с десния крак, но не уцели топката.

Секунди преди почивката Бирсент Карагерен подаде на Димитър Илиев, който стреля от 6-7 метра. Топката се спря в ръката на Мирослав Енчев, която бе в неестествено положение. След дълго преглеждане на ситуацията с ВАР Ивайло Стоянов отсъди дузпа. Тя бе реализирана от Димитър Илиев за 1:1. Това бе 11-ото попадение за капитана от началото на сезона.

След почивката Локомотив продължи да атакува и да изпуска добри ситуации за отбелязване на гол.

Драмата настъпи в добавеното време, когато след изстрел на Лукас Салинас топката се удари в ръката на Мирослав Енчев. Положението бе дълго разглеждано от ВАР и отново Ивайло Стоянов бе привикан сам да види ситуацията. Той отсъди дузпа и вдигна втори жълт картон на бранителя на Берое. Димитър Илиев обаче не успя да реализира наказателния удар, шутирайки леко в центъра на вратата.

Капитанът на Локомотив пропусна от 11-те метра за 5-и път през последните 12 месеца, показа справка на Plovdiv24.bg. За последно това се бе случило на 5 март в дербито срещу Ботев в "Коматево" при резултат 0:0.

Локо игра в състав:

Илко ПирговЙосип ТомашевичРайън Бидунга, Кристиан Гомис, Милош Петрович, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (89- Емил Янчев), Александър Василев (67- Преслав Боруков), Бирсент Карагарен (80- Ивайло Димитров), Венсан Марсел (46- Лукас Салинас), Димитър Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Venci1912
премахни филтъра

0
 
 
Тя топката му подскочи преди удара точно какво да направи ... пропуска на века глупости
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: