ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Единствената официална връзка на Путин е с бившата му съпруга
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:28 / 04.03.2022Коментари (1)7853
©
Путин с Алина Кабаева
Има ли жена до себе си Владимир Путин и коя е тя? Този въпрос се задава от десетилетие и насам и все още няма категоричен отговор. Единствената официална връзка на руския президент е бившата му съпруга Людмила, с която са заедно в продължение на 30 години.

Двамата се женят през 1983 г., а по-късно заживяват заедно в ГДР, където Путин работи за местната структура на КГБ. Преди това Людмила работи като стюардеса в Аерофлот. Първата им дъщеря Мария се ражда през 1985 г. в тогавашния Ленинград, а втората – Екатерина, година по-късно в Дрезден. Людмила Путина само веднъж говори официално за връзката си с президента в книгата на Олег Блоцки "Владимир Путин: Пътят към властта".

Тя казва, че оcновнaтa чepтa нa cъпpyгa й e тoчнocттa. Людмила дългo вpeмe нe e знaeлa, чe съпругът й работи в KГБ.

Путин често обича да се показва като джентълмен, но дали наистина е такъв? Людмила разкрива, че той никoгa нe я e xвaлил, нe е пoмaгaл зa дoмaкинcкaтa paбoтa и никoгa нe oтбeлязвaл гoдишнинaтa oт cвaтбaтa им. Тя е искала да кръстят първата им дъщеря Наташа, но Путин категорично отсякъл: "Ще се казва Мария!".

Двамата се развеждат през 2013 г., като съобщават новината неочаквано и в типичния стил на Путин - по време на антракта на балета "Есмералда" в Кремъл. Оттогава насам руският президент не проронва и дума за бившата си съпруга, тя не се споменава и в кремълската биография на лидера.

Появяват се слухове, че Людмила е заточена в манастир, но по-късно става ясно, че тя води нов живот и се е омъжила повторно за млад мъж. Това е бизнесменът Артур Очеретни, който е с 20 години по-млад от нея. Двамата са засечени заедно на английското летище "Хийтроу" и връзката им излиза наяве. Преди няколко години в германско издание се появи скандално интервю с бившата г-жа Путина, но неговата достоверност не е потвърдена.

"Омъжих се за смел офицер от разузнаването, но колкото повече го опознавах, толкова повече разбирах, че всичко, заради което се влюбих в него, е изчезнало - казва Людмила. - Той беше жесток човек, може да се каже дори тиранин. Никога не ме е зачитал, не виждаше, че съществувам. Бях му нужна само за пред хората, за справка за семейното му положение и за да бъда майка на децата му."

Според слуховете новият й съпруг Очеретни е собственик на минидворец в село на име Англе, близо до Биариц, в Южна Франция, който струва 7,46 млн. долара и е претърпял солидно обновление. Вилата е била купена шест месеца след като Людмила се развежда.

Путин държи личния си живот в строга тайна, като не се знае дори къде живеят дъщерите му и всъщност колко точно деца има. В Русия от години се говори за връзка на президента с шампионката в художествената гимнастика Алина Кабаева. През 2014 г. грацията се снима разголена в мъжко списание и някъде по това време се запознава с Путин. Тогава президентът е женен, а тя има връзка с полицай. Двамата на няколко пъти се появяват на публични места заедно, като видимо изпитват симпатия един към друг.

И двете страни отричат връзка, но скоро Алина започва да живее изключително луксозен живот. Тя се движи с лимузини и тежко въоръжена охрана, става депутат в руската Дума от партията на Путин, а след това оглавява борда на директорите на Националната медийна група, въпреки че няма опит в сферата. През годините на няколко пъти се появиха информации, че Алина е родила деца на Путин, но и тук доказателства липсват. Самата Кабаева отрича да има деца. От няколко години нейният живот е пълна мистерия. За последно тя е видяна на публично място през 2018 г. на тренировка по художествена гимнастика на деца в Санкт Петербург. Оттогава никой не знае нейното местонахождение.

На Путин са приписвани още няколко връзки, които естествено не са потвърдени. Една от тях е с оперната прима Анна Нетребко. Наскоро Баварската държавна опера и Миланската скала отказаха да работят с нея заради тесните й контакти с руския президент. Друга спрягана за любовница на политика е балерината Светлана Захарова, която неведнъж е награждавана от него. Според различни медии Путин си падал и по актрисата Мария Кожевникова, която също е депутат от неговата партия.

На президента бе приписвана връзка дори с боксова шампионка - прочутата Натали Рогозина, известна с прякора "Чук". Тя се появи на мач по самбо редом до Путин, като гледаше с възхищение руския президент, който не скрива задоволството си. Според мнозина последната красавица на Путин е официалният негов личен фотограф Яна Лапикова. Тя има перфектна фигура на бивш модел, дълга черна коса и изключително изразителни очи, пише "България Днес".


Още по темата: общо новини по темата: 4441
20.03.2024 »
16.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
02.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не ни занимавайте с путлер,впрочем,прочетете биографията му - болно копиле,с *неизвестен баща*,даден за отглеждане на роднина алакохолик,майка му - голяма *стока*.Какво да очакваш от такъв?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: