ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Ботев: НЕуважаеми некадърници, чашата преля! От днес за вас Пловдив е тесен!
Автор: Стойчо Генов 10:32 / 05.02.2022Коментари (20)16388
©
Две от най-големите фракции сред феновете на Ботев (Пловдив) излязоха с изключително остра позиция относно всичко, което се случва със завършването на стадион "Христо Ботев". Членовете на "Бригада Тракия" и "Лудата банда" използваха страниците си във Фейсбук, за да оповестят, че търпението им е приключиило.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на "Бригада Тракия":

Скъпи приятели, Ботевисти,

Измина 1 година в жалки обвинения между некомпетентна община, жалък кмет, нагъл архитект и фалшив ботевист-строител. В последните часове наглостта на самозабравилият се "строител на съвременна България“ обвини жълто-черните сърца за забавянето на строежа. Забавяне дължащо се на всеобщото безобразие, което цари покрай строителството на Колежа от всички заинтересовани страни, но не и от феновете на най-старият футболен клуб. Обвинения, които идват веднага след разобличаването на всеослушание на лъжите и безхаберието.

Всички оправдания, празни обещания и "кръгли маси" бяха дотук!

НЕуважаеми некадърници, ЧАШАТА ПРЕЛЯ!

Вместо да запишете имената си в историята, вие изпросихте своето изтриване от нея.

От днес за вас Пловдив е тесен! Часовникът отброи и последните секунди на жълто-черното търпение!

От днес душите ви за нас са черни!

От днес вие сте редом до едно лице, което записа инициалите си в историята на Ботев Пловдив с кървави букви!

Оставени без дом години наред имахте шанса да бъдете носени на ръце от жълто-черната любов!

От днес ще бъдете мачкани и гонени из всеки сантиметър на града!

От днес Бригада Тракия е най-големият ви враг и докато не бъде завършен стадиона и до последният елемент от цялостният проект, живейте със страх за мира си!

СКЪПИ БОТЕВИСТИ, ОТ ДНЕС ВСЯКО ЖЪЛТО-СЪРЦЕ ИМА САМО ЕДНА МИСИЯ - ВРЪЩАНЕ В НАШИЯТ ДОМ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО! ОБЕДИНЕНИЕ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО! ДА НАПРАВИМ БЕНЕФИСА НА ДУШМАНИТЕ В ТАЗИ ИГРА ПЪЛЕН АД!

ТЪРПЕНИЕТО СВЪРШИ!

А ето и позицията на "Лудата банда", която също публикуваме без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти,

Преди броени минути стана ясно, че един селски анцуг, пишещ се ботевист, обяви официално, че ще изпълни заплахите си да спре дейностите по Колежа! Пак сърдит го раздава и лесно обидчив! Същият реши да нападне нас феновете, че видиш ли сме много претенциозни в желанието си за оптимално, качествено строителство и причина за проблемите му. Строял без проекти, строял едва ли не на вересия. Интересно как се извършват и се актуват строителни дейности без планове?! Напада тези към които гръмко се причисляваше в началото и обещаваше да помага на клуба заедно със Зингаревич, а реално го игра "ощипана мома". Защитава архитект нееднократно обявил, че е готов с документацията, а същевременно отново протака и иска отсрочки! Подкрепя възможно най-жалките в историята на Пловдив кмет и заместник кмет по строителните въпроси.

Некадърниците Зико и Райчев освен някоя друга среща и голи обещания успяха да сътворят пълна бъркотия! Нулева заинтересованост спрямо качеството на стоеж, спрямо нужна документация, спрямо разходване на парите на данъкоплатците! Неизпълнение на административните ангажименти! Управление на града тип "Ден да мине, друг да дойде. Нали се уредихме на службички." Управленци, за които изграждането на търговски площи и въвеждането им в експлоатация са основен приоритет за сметка на модерно спортно съоръжение, от което има нужда града!

Ние от Лудата Банда призоваваме, всеки милеещ за клуба и града, за мобилизация и изритване на политическите трупове от общината! Призоваваме за обединение и да не се поддаваме на политики от бизнесмени и управници тип "разделяй и владей". Досега община, изпълнител и проектант си прехвърляха топката, но вече тя е единствено и само в нашето поле! От нас зависи какъв ще е крайният резултат!

Времето на со кротце, со благо отмина! Ред е на последната част!
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на demy26
премахни филтъра

-3
 
 
Показаха си истинските лица тези неблагодарни селяни. Очакваха тираджията да извади от джоба си липсващите 35-36 милиона лева и когато той естествено не го направи, се превърна в селски анцуг. Интересно как ли биха реагирали същите селски лицемери, ако им беше построил стадиона със собствени средства? Ехидно щяха да се подсмихват и да казват: Гориш. Сега всички замесени, да вдигнат ръцете от тези нещастни жълтури, да платят каквото е направил пимкаджията а останалите пари да им ги дадат да строят с тях "оптимално" и "качествено"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: