Фенове на Ботев с поредна среща за стадиона, този път с областния управител и депутат

Автор: Стойчо Генов
Коментари (32)
10:10 / 31.01.2022
6778
Привърженици на Ботев (Пд) се срещнаха с областния управител Йордан Иванов и пловдивския депутат от БСП Иван Петков. Една от основните теми на разговорите е била доизграждането на стадион "Христо Ботев", а срещата се е провела по покана на областния управител.

Тя се е състояла в петък (28 януари), но едва днес (31 януари) от Сдружение ПФК Ботев излязоха с официално съобщение по темата.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса информацията от Сдружение ПФК Ботев: 

Организираните фенове на Ботев (Пд) продължават с усилията си за доизграждането на стадион "Христо Ботев“. Така в края на седмицата – в  петък, 28.01.2022 г., се проведе среща между областната управа и представители на Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас.

Фенските структури бяха представени от Борис Гиздаков, Михаил Манолов, Момчил Милев и Иван Шопов. Самата среща бе по покана на областния управител Йордан Иванов и с любезното съдействие и присъствие на народния представител Иван Петков

Г-н Йордан Иванов бе запознат със статута на Сдружението като член на БФС, със статута на стадион "Христо Ботев“, който по проект трябва да разполага с лиценз за категория 4 на УЕФА, както и с информацията за строежа, с която привържениците на Ботев разполагат до момента. От страна на областната управа бе проявен сериозен интерес по всички теми, а срещата постави началото на диалог за държавно съдействие за цялостното довършване на строежа на стадиона.


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).