ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Заведенията на бунт: Стига вече! Кунчев, оставка! Викайте танковете!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:04 / 21.01.2022Коментари (10)8231
©
Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията, подкрепени от своите членове на национално и регионално ниво, заявяват категорично и безпрекословно:

Няма да спазваме повече ограничения от тези, наложени към момента! Дискриминационни ограничения без никакъв реален здравен ефект!

Три години стигат! Безпомощността на държавата да се справи с всяка поредна вълна на Covid-19 не е причина браншът ни да бъде чегъртан.

Отново се говори за затварянето на част от нашия сектор и допълнителното ограничаване на останалата част. На единствените бизнеси, в които се въведе "зелен сертификат“ и в които все пак се постигна допълнителна безопасна среда.

Казахме ви неведнъж какво трябва да бъде направено, но вие или нямате капацитета да го разберете, или съзнателно се опитвате да ни затриете. Няма какво повече да се обясняваме и да ви изтъкваме доводи и доказателства. Нито ги заслужавате, нито има какъвто и да е било ефект от тях, казани ви в лицата. Всичките ви действия издават единствено популизъм и страх!

На всичкото от горе не направихте нито една работеща мярка, от която засегнатият бизнес да получи подкрепа. Стигаме до извода, че това е абсолютно целенасочено.

И докато ние страдаме и изчезваме, вие отидохте на кино! Без маски! С цялото ни уважение към киното!

Искате да водим война с държавата, с институциите, които са нагърбени да следят за спазването на мерките? Ще я водим, защото няма какво повече да губим. Отсега ви казваме - викайте танковете срещу нас. Протестът ни ще е във всеки един от нашите обекти!

И още нещо:

Кунчев, оставка! Оставка на всеки, който вярва, че пандемия се бори само с ограничаване на нашия сектор. Време е за истинска промяна и за хора, които имат куража да водят войната. Истинската война, а не тази със заведенията.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Заведенията затворени завинаги. Значи не може една салата и една чаша вино да ми струват 40 лв.
+1
 
 
Шефовете на заведенията са едни АЛЧНИ мърши,където искат само да лапат без да дават нищо на хората.Идете са се разкарате малко в чужбина да разберете за какво говоря.Там за парите си хората получават нещо.Тука нестига,че е МЕГА скъпо,не готвите вкусно,намусени служители,ами и цените Ви са като в Ница.Има точно 4,5 заведения в града,където получаваш качествена храна на прилична цена. А И АЗ,както чета и доста други хора,НЯМА ДА СТЪПЯ в заведение по време на пандемия.На закрито говоря,иначе на открито може,ама сега е студено за това.
-1
 
 
Прави са хората, а на тези всезнайковци под мен много им е широко около врата, ей затова България ням да се оправи.
+2
 
 
Малко са дупките от колите,само танковете липсват:)
+4
 
 
Първо никой не спазва мерките . Преди няколко месеца наложиха мерки да затворят Дискотеките ( а те не затвориха алчните шефчета ) , само ресторантите и то не всички бачкаха до 23 часа . Само дърво за вас . Освен това Кунчев няма вина за нищо . Човека го натискат да говори той ,а да обере пешкира . Така че вземете се спрете и си наведете главите малко . Хора Умират а вие само ревете . Стига вече . Цялата държава не е само КРЪЧМИ
+4
 
 
А не искате ли и квоти всеки да е длъжен да ходи на заведение веднъж седмично например?? Щото като ви отвориха пролетта пак мрънкахте, че хората се страхували и не идвали. И пак правителството ви беше виновно, че ни плашело! Май имате хората за овце! Да не сме луди по време на пандемия да се гъчкаме с непознати?
+2
 
 
Кой ви е затворил бе...работите всички, всички заведения работят, даже затварят за частни партита, кого лъжете...мизерни работа...тока ви плащат, субсидий ви дават и работите при затворени врати, вижте колко хора се кълчат посреднощ...поне недейте да настройвате хората...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: