ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Строителят на "Колежа": Ако не достигат 2-3-4 милиона, общината да ги дава и да приключваме с тоя стадион!
Автор: Стойчо Генов 14:02 / 23.12.2021Коментари (29)24272
Бизнесменът Илиян Филипов, чиято компания строи в момента стадион "Христо Ботев", каза любопитни неща след края на днешната среща в община Пловдив.

"Имаше много неща, които не бяха ясни на феновете и те се разясниха. Парите за препроектирането трябваше да минат през Общински съвет - това са процедури, които няма как да бъдат избегнати, те се бавят. Знаете как работят администрациите в България. Аз мога ли да работя без официални документи? Нямам право и не мога", заяви Филипов.

"Вчера получих превод от 200 000 лева от общината. До момента съм получил общо 9,2 милиона за строежа. Трябва да се направи количествено-стойностна сметка, да се види кои обекти ще отпаднат и тогава да се прецени колко не достига за металната конструкция (козирката). Ако не достигнат 2,3, 4 милиона (горе-долу нормална сума), да се говори пак с общинския съвет и да се гласуват и да приключим с тоя стадион на 100 процента", уточни пловдивският бизнесмен.

Ето какво още каза Илиян Филипов на излизане от сградата на общината:

Реалистично, за 1 година всичко по стадиона трябва да се случи. Ако до края на януари получа всички необходими документи и проекти, ще си влезем в срока за изпълнение на поръчката.

След няколко дни приключвам със стоманобетона. Днес затварям чашката. Остават стъпалата и една плоча отгоре. До 15 януари приключвам всичко и реално няма какво да работя - нямам документи за друго.
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на sstevan
премахни филтъра

-2
 
 
Илияне,Илияне тия селяни разбра ли ги колко са нагли и прости,сигурен съм че си ги разбрал що за стока наглеци и селяндури са,недей да им строиш нищо,руският циганин да си вади негови пари и да си строи,негодници-от КТБ се източиха 15 млн+25 млн от държавата+3млн от общината=43 млн. лв от парите на народа откъде накъде-кой им е длъжен,че са прости и нагли селяни и си бутат по собствено желание клоаката и искат нещо супермодерно но друг да го платил,де**а боклуците де**а.Хората им казаха като хора-КАТО ЩЕ ДАВА ДЪРЖАВАТА ДА Е ЗА ГРАДСКИЯ СТАДИОН,А КЛУБНИТЕ ДА СИ ГИ СТРОЯТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ОТБОРА!И сега някои селтак от Куртово конаре ще каже-стадионът е общиснки-ама ще играем само ние на него хахахахах и ще е само за нас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: